Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor


 

Mersin’de jandarma ekiplerince son 1 haftada 9 ilçede gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 18 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber Merkezi

 

Mersin'de jandarma ekiplerince son 1 haftada 9 ilçede gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında, 18 şüpheli gözaltına alınırken, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı çalışma başlatan ekipler, yasadışı ekime karşı bağ, bahçe ve ormanlık alanlarda dron ve narkotik köpeklerin de desteği ile operasyon düzenledi. Tarsus, Erdemli, Mut, Bozyazı, Çamlıyayla, Gülnar, Toroslar, Mezitli ve Silifke ilçelerinde düzenlenen 11 ayrı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alınırken, 9 kilo 452 gram kubar esrar, 566 kök kenevir bitkisi, 13 gram kenevir tohumu, 4 hassas terazi, 17 uyuşturucu hap, 8 uyuşturucu madde kullanma aparatı, 7 kilo bandrolsüz tütün, 2 bin 400 adet filtre ve 1 tabanca ele geçirildi, suçtan elde edildiği değerlendirilen 12.000 TL paraya da el konuldu.

İşlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 15'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, 1 şüphelinin ise sorgusunun sürdüğü bildirildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA