MSK kafaya koydu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK kafaya koydu


 

Geçen sezon yarım kalan hikayeyi tamamlamak için sezona başarılı bir başlangıç yapan MSK Erkek Basketbol Takımı iddialı bir performans ile hedefine ulaşmayı planlıyor.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Yeni transferlerle geçene yıla göre daha güçlü bir kadro oluşturan Türkiye Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Koç Semih Soğuksu önderliğinde bu sezon Süper Lig hayaline ulaşmak istiyor.

Hazırlık karşılaşmalarında olumsuz tablo sergilese de ligin ilk haftasında evinde konuk ettiği MKE Ankaragücü'yi farklı mağlup eden MSK, iddialı bir sezon geçirmeyi planlıyor.

“İYİ BİR TAKIMIZ”

Hazırlık dönemi ve il maç ile gelecek hedeflerine dair sorularımızı yanıtlayarak samimi açıklamalarda bulunan Koç Semih Soğuksu, ekibiyle sezon hazırlık maçlarında eksik kadroyla oynadıklarını ve maç kazanmaktan çok oyuncuların sakatlanması ve bireysel form tutması konularına yoğunlaştıklarını söyledi.

“Hazırlık maçları süreci bittikten sonra ise takımdaki roller, sistem üzerine kararlı ve yoğun bir çalışma programı yaptık” diyen Soğuksu, “Genel olarak hazırlık maçlarında alınan skorlara bağlı genel camiada bir acaba soru işareti vardı. Fakat biz takım olarak çok iyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve lige hazır olduğumuzu biliyorduk. Bunu da ilk maçtan ortaya koyduğumuz basketbol ve tempo ile gösterdiğimiz için mutluyum.

 

“İLK HEDEFİMİZ EVİMİZDE, SEYİRCİMİZ ÖNÜNDE MAÇ KAYBETMEMEK”

Tabi ki rakip bütçe ve kadro olarak bizim ayarımızda bir takım değildi ama bu lig zor bir lig, her maçta mücadele gücü yüksek oluyor. Bizimde ilk hedefimiz bu ligde kendi evimizde seyircimiz önünde maç kaybetmemek. Bunu ilk maçtan ortaya koymak önemliydi. Maçla ilgili tek olumsuz durum Akın Kandemir’in burnunun kırılması. Ufak bir kırık, şimdilik ameliyat gerekmiyor ama bu hafta takımdaki yerini alamayacak, haftaya maske ile oynamaya devam edecek” dedi.

ZİGA DİMEC TRANSFERİ, İKİLİ İLİŞKİLERİMİZ SAYESİNDE OLDU

Ziga Dimec transferi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Koç Semih Soğuksu, “Ziga Dimec, uzun zamandır takip ettiğim, beğendiğim bir uzundu. Milli takım kariyeri de çok iyi olan bir isim. Bizim için fırsat bir transfer oldu. Çoğu kişi TBL’ye gelmez. Slovenya A milli takım oyuncusu buraya nasıl gelecek dese bile hem yönetimsel, hem de ikili ilişkilerimiz sayesinde yaptığımız iyi bir transfer oldu. Şuan fiziksel olarak hazır fakat takımın setlerine, sistemine ve takım arkadaşlarına uyum sürecinde. Bu hafta Konya maçı itibariyle takımdaki yerini alacak ve süre bulacak. Bizim için önemli bir oyuncu, sistemimize etkisi büyük olacak. Umarım çok iyi bir sezon geçirecektir” diye konuşu.

 

“KONYA DAHA SONRA BORNOVA DEPLASMANLARINDA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Gelecek döneme dair de konuşan MSK Erkek Basketbol Takımı Koçu Semih Soğuksu, şunları söyledi, “Şimdi 2 hafta deplasmandayız. Önce Konya daha sonra Bornova deplasmanlarında kazanarak 4’üncü hafta tekrar sezona müthiş bir başlangıç yapan, bizlere çok iyi bir atmosfer hazırlayan taraftarlarımızla buluşmayı bekliyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA