Mersinli firmalar fuara katılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli firmalar fuara katılıyor


 

Tarsus Fuarcılık tarafından düzenlenen endüstriyel reklam ve dijital baskı endüstrisinin bölgesindeki en büyük ticaret fuarı SIGN İstanbul’da, aralarında sektörünün Türkiye’deki lider firmaları ile dünya markalarının olduğu 300’ün üzerinde katılımcı, yurt içi ve yurt dışından 24 bin profesyonel ziyaretçiyle buluşacak.

Haber Merkezi

 

Sergilenen ürün çeşitliliğiyle endüstriyel reklam ve dijital baskı sektörlerinin dünya genelindeki en önemli ticaret buluşmalarından birisi olan Uluslararası SIGN İstanbul, 21 – 24 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Aynı tarihlerde Kurumsal Tanıtım ve Reklam Ürünleri Fuarı PROMOGIFT İstanbul da Tüyap Beylikdüzü’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

TÜRK FİRMALAR, YERLİ ÜRETİMLERİNİ DÜNYA İLE BULUŞTURMAYA HAZIR

SIGN İstanbul 2023, endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının, uluslararası lider markalarıyla birlikte Türkiye’nin yerli üreticilerine de ev sahipliği yapacak. Özellikle pleksi, folyo, LED, lazer grubu, büyük kesim lazer makineleri, roll up ve kompozit gibi ürünleri ithal etmek yerine artık kendileri üretmeye başlayan Türk firmalar, yerli üretim yeniliklerini, fuarda dünya ile buluşturacak.

 

DİJİTAL BASKI VE PROMOSYON SEKTÖRLERİ, 2024 YEREL SEÇİMLERİNE YÖNELİK REKLAM VE TANITIM ÇÖZÜMLERİ DE SUNACAK

2024 Mart’ında gerçekleştirilecek yerel seçimlere hazırlanmaya başlayan siyasi partiler, açık hava reklamlarından broşürlere, bayraklardan promosyon malzemelerine kadar seçim sürecinde ihtiyaç duyacakları farkındalık yaratan yenilikçi çözümleri SIGN İstanbul 2023’de bulabilecek. Seçmenlerin karşısına çıkacak parti ve adayların propaganda çalışmalarından milyonlarca liralık ek gelir bekleyen dijital baskı merkezleri ve promosyon firmaları, SIGN İstanbul ve PROMOGIFT İstanbul’da yerlerini aldı.

SIGN İstanbul 2023 hakkında detaylı bilgi almak ve online ziyaretçi kayıtlarını yaptırmak isteyenler,  www.signistanbul.com adresini ziyaret edebilirler.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA