Silifke’de özel çocuklar engelsiz kampta buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de özel çocuklar engelsiz kampta buluştu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke Özel Çocuklar Etkileşim Derneği (SÖÇED) ile Kapızlı Atapark Dinlenme Merkezinde ortaklaşa düzenledikleri engelsiz kampta özel gereksinimli çocuklar, gençler ve aileleri ile bir araya geldi. Özel çocuklar ve aileleri tarafından alkışlar ve söylenen türküler eşliğinde kampa gelen Başkan Altunok, çocuklarla kucaklaşarak onlarla ilgilendi.

Atakent mahallesinde belediyeye ait Kapızlı Atapark Dinlenme Tesislerinde düzenlenen engelsiz kampa katılan özel çocuklar ve aileleri deniz etkinliğinin yanı sıra çeşitli aktivitelere de katılarak unutulmaz anlar yaşadılar.

Engelsiz kamp etkinliğine katılan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Belediye olarak Silifke Özel Çocuklar Etkileşim Derneği (SÖÇED) ile birlikte Kapızlı Atapark Dinlenme Merkezinde düzenlediğimiz engelsiz kampımıza katılan herkes çok mutlu ve huzurlu. Biz de onlarla beraber olmanın sevincini yaşıyoruz. Yaklaşık 50 kişiden oluşan birinci gurubumuza katılan özel bireylerimizi hem denizle buluşturuyoruz, hem de onlar için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz.  Sunduğumuz hizmetler ve imkanlarla katılım sayısını her yıl artırdığımız ve bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz engelsiz kampımız üç ayrı guruptan oluşmaktadır. İlk etapta otizmli çocuklarımız ve ailelerinin katıldığı kampımız daha sonra onkoloji hastalarımızın oluşturduğu ikinci gurupla devam edecektir. Engelliler derneği üyelerimizden oluşan üçüncü gurubun katılımı ile engelsiz kampımız sona erecektir. Kamp süresince aileleri ile birlikte  yaklaşık 250 kişiyi kampımızda misafir edeceğiz. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz engelsiz kampımıza destek veren Silifke Özel Çocuklar Etkileşim Derneği (SÖÇED) Başkanı Fulya Arslan’a, Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş’e  ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kampa katılan özel gereksinimli çocuklar, gençler ve aileleri ile birlikte pasta kesen Başkan Altunok,  daha sonra müzik eşliğinde birlikte eğlendiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA