Tarsuslu Periler evinde de gülemedi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler evinde de gülemedi!


 

Geçen hafta ilk maçında deplasmanda Beşiktaş’a son çeyrekte 88-78 yenilerek ilk kez çıktığı Süper Lig’e kötü bir başlangıç yapan İlkem Yapı Tarsus Basketbol, bu hafta da evinde Antalya Toroslar Basketbol’a boyun eğdi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Bu sezon ilk kez ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol, ligin ikinci maçında Antalya Toros Basketbolu ağırlayarak, taraftarı ile buluştu.

Geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Basketbol karşısında Kaptan Merve Uygül ve Danielle Rabinson’dan yoksun ortaya koyduğu mücadeleyle alkışı hak etse de sahadan 88- 78 mağlup ayrılan Tarsus ekibinin yüzü evinde de gülmedi.

İlkem Yapı Tarsusspor, ING Kadın Basketbol Süper Ligi 2´nci haftasında Servet Tazegül Spor Salonu´nda Antalya Toroslar Basketbol'a 87-70 mağlup oldu.

 

RAKİP RAHAT BASKETLER BULDU

Maçın ilk periyodu karşılıklı basketlerle 26- 25 Tarsus lehine sonlanırken, konuk ekip Antalya’ya devreye 41- 43 önde girdi. Üçüncü periyota ise daha iyi başlayan konuk ekip savunma sertliğini ortaya koydu ve hücumda bulduğu rahat basketlerle farkı açmaya başladı.

Skor 60- 69 konuk ekip Antalya Toroslar lehine açılırken dördüncü periyodun başından itibaren savunma ve hücumda istediği performansı ortaya koyamayan Tarsus 70- 87’lik skorla kaybeden taraf oldu. Böylelikle temsilcimiz ilk iki maçını da kaybetmiş oldu.

Antalya Toroslar Basketbol Ligin ilk maçını Nesibe Aydın karşında evinde kazanmıştı. İlkem Yapı Tarsus karşında aldığı galibiyetle ikinci galibiyetini almış oldu.

İlkem Yapı Tarsus ta Reed 21 sayı Cave 14 sayı ile takımına katkıda bulunurken konuk ekip Antalya Toroslar Basketbol da  Henderson 27 Aisaha 24 sayıyla takımına katkı sağladılar.

 

Salon:ServetTazegül

Hakemler: Tolga Edis, Metin Erol, Hasan Ok

İLKEM YAPI TARSUSSPOR: Reed 21, Kübra Erat 7, Bogicevıc 12, Büşra Akgün 13, Cave 14, Yağmur Bul 2, Aysun Yıldıztekin 1

ANTALYA TOROSLAR BASKETBOL: Aısha Sheppard 24, Bone 16, Günesh Denise Karaoğlan 7, Özge Kavurmacıoğlu 11, Adela Delic 2, Henderson 27

1´NCİ PERİYOT: 26-25

İLK YARI: 41-43

3´NCÜ PERİYOT: 60-69


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA