Tarsus Belediyesi’nden Eylül’de hizmet rüzgârı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediyesi’nden Eylül’de hizmet rüzgârı


 

Tarsus Belediyesi, halka yönelik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’a bir dizi yeni eser kazandırmaya hazırlanıyor.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi, halka yönelik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Kentin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için yoğun çalışmalar sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus'a bir dizi yeni eser kazandırmaya hazırlanıyor. Tarsusluları memnun edecek bir dizi proje, açılışlarla hizmete sunulacak. Okul öncesi eğitimin temel basamağı olan kreşlerden, kente nefes aldıran park ve yeşil alanlara, sosyal tesis ve etüt merkezlerinden kariyer merkezi ve semt pazarına, patili dostlar yaşam alanından, meyve sebze kurutma ve paketleme tesisine kadar birçok hizmet kısa sürede tamamlanarak Tarsuslulara kazandırıldı. Dr. Haluk Bozdoğan “Eylül’de Hizmet Rüzgârı” sloganı ile hizmete sunulacak eserlerin açılış törenine tüm Tarsusluları davet etti.

 

TARSUS’TA KREŞ SAYISI 10 OLDU

Başkan Bozdoğan, eğitimin önemini vurgulayarak, kentteki okul öncesi eğitimi desteklemek için yeni kreşlerin açılışını gerçekleştirecek. Şehitlertepesi Mahallesi'nde bulunan Veyis Kemal Erdem Kreş ve Gündüz Bakım Evi ile Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çocukların eğitimine katkı sağlayacak.

 

YENİ YEŞİL ALAN VE PARKLAR HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

Tarsus'un yeşil alanlarını artırmak ve doğayla daha fazla iç içe olmasını sağlamak amacıyla yeni parklar ve yeşil alanlar oluşturuldu. Altaylılar Mahallesi'ne 2 park ve 1 koruluk, Şehitler Tepesi Mahallesi ile Atatürk Mahallesi'ne de 1'er park kazandırılacak. Bu projelerle birlikte Tarsus'ta park sayısı 47'ye, koruluk sayısı ise 51'e ulaşacak.

 

12 KÖYE SOSYAL TESİS AÇILIYOR

İnköy, Kumdere, Kelahmet, Yunusoğlu, Cırbıklar, İncirgediği, Çiçekli, Kurbanlı, Çiriştepe, Köselerli, Ballıca, Yeniköy Mahallelerine Sosyal Tesis kazandırıldı. Sosyal tesislerin içinde Muhtarlık, doktor odası ve okuma salonu bulunuyor.

 

SEMT PAZARI, ETÜT MERKEZİ, KARİYER MERKEZİ VE DAHA FAZLASI KENTE KAZANDIRILIYOR

Tarsus Belediyesi, aynı zamanda Altaylılar Mahallesi'nde semt pazarı, Maliye Binası'nda etüt merkezi, Gazipaşa ve Tekeliören’e gasilhane, Anıt Mahallesi kariyer merkezi, Belediye Kampüsünde meyve sebze kurutma ve paketleme tesisi, Atatürk Mahallesi Tarım Alanı, Takbaş ve Atatürk Mahallesi muhtar odaları, mantar üretim seraları ve Altaylılar Mahallesi patili dostlar yaşam alanı gibi projelerle kente daha fazla hizmet sunmaya devam ediyor.

 

“AÇILIŞLARA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Başkan Bozdoğan, tüm bu projelerin açılış törenlerine tüm Tarsusluları davet ederek, "Kentimizi her geçen gün daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz. Bu yeni eserlerimiz, kentimize değer katacak ve halkımıza daha iyi bir yaşam sunacak. Açılışlara tüm halkımızı bekliyoruz," dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA