Tuğgeneral Atasoy, basınla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tuğgeneral Atasoy, basınla buluştu


 

Mersin’de geçen ay İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Tuğgeneral Ercan Atasoy, basınla buluştu.

Hediye Eroğlu

 

Eskişehir İl Jandarma Komutanı iken Cumhurbaşkanlığının 2023/389 sayılı kararnamesi ile Tuğgeneral rütbesine terfi eden ve 2023/390 sayılı kararname ile Mersin İl Jandarma Komutanı olarak görevlendirilen Tuğgeneral Ercan Atasoy, basınla buluştu.

Jandarma Sosyal Tesislerinde düzenlenen basın toplantısında kentte görev yapan gazetecilerle buluşarak, fikri alış verişi yaptı.

 

ÖNCE TUĞGENERAL OLDU SONRA MERSİN’E ATANDI

Gazetecilerle yaptığı görüşmede, “Cumhurbaşkanımızın takdiriyle tuğgeneralliğe terfi ettikten sonra Mersin İl jandarma Komutanı olarak atandım. Mersin İl jandarma Komutanlığına atanmadan önce 2020-2023 yılları arasında Eskişehir İl jandarma Komutanı olarak görev yaptım.

Öncelikle Türkiye’mizin ekonomisi için önemli ve öncü şehirlerinden, ticaretin, turizmin ve tarımın merkezi olan Mersin ilimizde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.

 

“MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Yüklenmiş olduğumuz sorumlulukların bilinci ve manevi değerlerimiz, devletimiz ve milletimizden aldığımız güçle, mesai arkadaşlarımızla birlikte üstün bir gayretle çalışmalarımızın süreceğinin bilinmesini isterim.

Mazisi çok eski olan tarihi şan ve şeref dolu Jandarma teşkilatı, devletinin ve milletinin emrinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla valimiz önderliğinde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde görevine yapma azim ve kararlılığındadır” diye konuştu.

 

YENİ KOMUTAN ATASOY KİMDİR?

Mersin İl jandarma Komutanlığına atanan Ercan Atasoy ise 30 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 10 ve 11'inci maddeleri gereğince bir üst rütbeye terfi ettirildi. Kararname ile tuğgeneral olan Atasoy, Eskişehir’den önce Adıyaman İl Jandarma Komutanı olarak görev yapmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA