Yarım kalan hikaye tamamlanacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yarım kalan hikaye tamamlanacak


 

ALİ ŞANLI

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Kulübü sahaya iniyor. MisliCom Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele Mersin ekibi Cumartesi günü seyircisi önünde ilk maçına çıkacak. Evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak olan MSK'nın koçu Semih Soğuksu maç öncesi ligi ve hedeflerini anlattı.

Tecrübeli Koç Soğuksu, “Öncelikle ligin ilk haftası evimizde oynayacağımız maçta basketbol severleri bekliyoruz. Takımımız lige hazır, kendi evimizde taraftarımızın desteği güzel oyun sergileyerek lige galibiyetle başlamak istiyoruz. Takımda Burak Gözeneli'nin 2 hafta daha sürecek bir sakatlığı var. Uzun oyuncumuz Ziga Dimeç Dünya şampiyonasında mücadele ettiği için takıma yeni katıldı.

Takım halinde idman yapmadığı için tam hazır değil ama takım kadrosuna alınacak. Başka eksik ve sakat oyuncumuz bulunmuyor. Yetenekli ve tecrübeli oyunculardan oluşan iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. 34 maçlık uzun bir lig maratonuna başlıyoruz. Bir çok takım yatırım yaptı ve güçlendi. Bizim amacımız geçen sezon yarım kalan hikayeyi tamamlamak ve Mersin'i hak ettiği Süper Lige taşımak olacak. Tüm çalışmaları bu yönde yapıyoruz . Umarım sezon sonunda gülen taraf biz oluruz” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA