Tarım Müdürü Abalı görevden alındı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarım Müdürü Abalı görevden alındı


 

Sık sık tepki çeken uygulamaları nedeniyle şikayetlere konu olan ve 2018’de usulsüz sertifikalı fidan desteği iddiaları ile gündeme gelen Mersin İl Tarım Müdür Arif Abalı görevden alınarak yerine Çanakkale İl Tarım Müdürü Erdem Karadağ getirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Diyanet İşleri Başkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Kültür ve Turizm, Milli Eğitim, Milli Savunma Bakanlıklarının üst kademelerine atamalar yapıldı.

Mersin’de 2017 yılından beri görev yapan Tarım İl Müdürü Arif Abalı görevden alınarak yerine Erdem Karadağ göreve getirildi. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı. Kararlar kapsamında Mersin Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevi değişti.

Sık sık tepki çeken uygulamaları nedeniyle şikayetlere konu olan ve 2018’de usulsüz sertifikalı fidan desteği iddiaları ile gündeme gelen Mevcut İl Müdürü Arif Abalı, karar kapsamında görevden alınarak yerine Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ atandı.

ERDEM KARADAĞ KİMDİR?

2010-2012 yılları arasında, Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yaptı. 2012-2014 Yılları arasında, Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak görev yaptı. 1 Temmuz 2014 Yılında Çanakkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olarak atandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA