Sosyal Bilimler MYO’da devir teslim töreni gerçekleşti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sosyal Bilimler MYO’da devir teslim töreni gerçekleşti


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik, düzenlenen devir teslim töreniyle görevini Prof. Dr. İlhan Ege'ye devretti.

Üniversite Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürlük makamında gerçekleşen törende konuşan Doç. Dr. Esra Dik; Prof. Dr. İlhan Ege'nin yüksekokul için önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirterek, kendisine görevi devretmekten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade edip, başarılar diledi.

Prof. Dr. İlhan Ege ise Doç. Dr. Esra Dik'in başarılı bir müdürlük dönemi geçirdiğini belirterek; daha önce dersler verdiği, akademik ve idari kadronun hemen hemen hepsiyle birlikte çalıştığı ve iyi tanıdığı Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda hep birlikte çok çalışarak başarılı bir dönem gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Devir teslim töreni; karşılıklı çiçek takdimi, Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin Doç. Dr. Esra Dik'e plaket ve hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA