Vali Pehlivan, ÇBK - Fener maçını izledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan, ÇBK - Fener maçını izledi


 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte İNG Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü ile Fenerbahçe Alagöz Holding Spor Kulübü maçını izledi.

Haber Merkezi

 

Ligin ilk haftasında Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan maç öncesinde düzenlenen resepsiyonda bir konuşma yapan Vali Pehlivan, “Biz bugün sezonun ilk maçını hep birlikte izlemeye geldik. Çukurova Basketbol Kulübü geçen yıl bize üst düzey maçlar izletti. Hem Türkiye liglerinde hem de Avrupa liglerinde her maç üst düzeydeydi. Avrupa ikincisi oldular, Türkiye'de de Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı aldılar. Bütün takımımızı, yöneticilerinden, antrenörlerine ve bütün oyuncularına kadar tek tek tebrik ediyorum.

Biliyorsunuz, yakın bir zamanda Kadın Voleybol Milli Takımımız Avrupa'da yüzümüzü güldürerek bayrağımızı göndere çektirdi. Şampiyon oldu. Bu sene de Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol takımımızın Avrupa şampiyonu olmasını diliyoruz. Bunun için, bu sene bütün hazırlıklar yapıldı. Bugün de ilk adımı atacaklar.

İlimizde, özellikle de spor alanında destek zeminimizi biraz daha genişleterek tabana yaymamız gerekiyor. İlimizde ticari faaliyet gösteren firmalarımıza her vesile ile çağrıda bulunuyoruz. Takımlarımıza ne kadar sahip çıkarsak o kadar başarılı neticeler elde edeceğiz ve bu gururu hep birlikte yaşayacağız. Şu anda Avrupa ve dünya standartlarında olan bir tesisin içerisindeyiz. Her geçen gün spor altyapımız daha da gelişiyor.

Çukurova Basketbol Kulübümüze, bu sezonda çıkmış olduğu bu yolda hem Ülkemizdeki liglerde hem de Avrupa Liglerinde üstün başarılar diliyorum.” dedi

Servet Tazegül Spor Salonunda oynanan maçta Çukurova Basketbol Kulübü Fenerbahçe Alagöz Holding Spor Kulübü’nü 76-74 yendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA