Forvete takviye geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Forvete takviye geldi


 

Lige kötü bir giriş yapan Yeni Mersin İdman Yurdu oynadığı 3 karşılaşmada galibiyet alamayınca forvet hattına takviye yaptı.

ALİ ŞANLI

 

2'inci ligde oynadığı 3 karşılaşma galibiyet alamayan Yeni Mersin İdman Yurdu'da çözüm olarak yeniden transfer gündeme geldi. Ligde oynadığı 3 maçta rakip kalelere 3 gol atan Kırmızı Lacivertli ekip kalesinde de 3 gol görmüştü. Gol yollarında tıkanan, pozisyon üretmekte zorlanan Mersin İdman Yurdu forvet hattına iki oyuncu daha aldı.

En son İskenderunspor forması giymiş forvet oyuncusu Fuat Bavuk ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Diğer forvet oyuncusu ise Kırklarelispor forması giymiş Ensar Arslan'da kendini Mersin İdman Yurdu'lu yapan 2 yıllık sözleşme imza attı. Yeni sezonda Kırmızı Lacivertli formayı giyecek olan Fuat ve Ensar ayağının tozu ile ilk idmanına da çıktı. Mersin İdman Yurdu hafta sonu evinde oynayacağı Serik Belediyespor maçında teknik adam forma vermesi durumunda Fuat Bavuk ve Ensar Aslan Mersin İdman Yurdu taraftarı ile buluşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA