Haftayı puanlarla kapattılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Haftayı puanlarla kapattılar


 

Ligin 3’üncü haftasında da galibiyet alamayan Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. taraftarını üzerken lige merhaba diyen Tarsus İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor ilk maçlarını galibiyetle kapattı.

ALİ ŞANLI

 

Profesyonel liglerde mücadele eden Mersin ekipleri haftayı 2 galibiyet 1 beraberlikle tamamladı. Lige galibiyetlerle başlayan 3'üncü lig ekipleri Tarsus İdman Yurdu ve Silifke Belediyespor galibiyetin yanı sıra sergilenen oyunda beğenildi. 2'inci lig Beyaz grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş  ise ligin 3'üncü haftasında deplasmanda Adıyamanspor ile karşılaştı. Kötü bir oyun sergileyen Kırmızı Lacivertli ekip ligin 3'üncü haftasında da 3 puanla buluşamayarak haftayı beraberlikle tamamlayan ekip oldu.

Galibiyet hasretini 3 haftaya çıkartan Mersin İdman Yurdu ligin 4'üncü haftasında evinde Serik Belediyespor'u konuk edecek. Konuk ekip oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 4'üncü haftaya girecek.

Sezona transfer yasağından dolayı alt yapı oyuncuları ile çıkan Tarsus İdman Yurdu ise ligin açılışını galibiyet ile yaptı. Evinde Talasgücü Belediyespor'u konuk eden Sarı Lacivertli ekip 5 golün atıldığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak lige moralli başladı. Tarsus temsilcisi ligin 2'inci haftasında deplasmanda 52 Orduspor'a konuk olacak.

Yıllar sonra profesyonel lige yükselen Silifke Belediyespor'da Tarsus İdman Yurdu lige galibiyet ile başlayan taraf oldu. Ligin ilk maçında deplasmanda Pazarspor'a konuk olan Kırmızı Siyahlı ekip attığı tek golle 1-0 kazanarak hanesine 3 puan yazdıran taraf oldu. Silifke Belediyespor ligin 2'inci haftasında evinde Turgutluspor'u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA