Mersin’de ekmeği 5 liradan satan fırınlara ilgi büyük | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de ekmeği 5 liradan satan fırınlara ilgi büyük


 

Mersin’in Mut ilçesinde ekmeğin 5 liradan satıldığı fırınlar, vatandaş akınına uğruyor.

Mut'ta 7.5 liraya yükseltilen ekmek fiyatlarına bazı fırın işletmeleri uyarken, bazıları ise artışı kabul etmeyerek 210 gram ekmeği 5 liradan satmaya devam etti. Ekmeği 5 liradan satan fırınların önünde sıra bekleyen vatandaşlar, bazen kuyruklar oluşturdu. Sırada bekleyen vatandaşlar, bir ekmekte 2.50 lira fark olduğunu belirterek, bu rakamın günlük 10 ekmek alındığı düşünüldüğünde önemli olduğunu ifade ettiler. Havva Yıldız adlı vatandaş, "Ekmek şu hayat şartlarında en büyük ihtiyaç. Ekmeğe zam yapmayan fırınların vatandaşın yanında olması gerçekten bizi sevindiriyor" dedi.

"GÜCÜMÜZ YETTİĞİ SÜRECE EKMEĞE ZAM YAPMAYACAĞIZ"

"Maliyetlere göğüs gerecek gücümüz var" diyerek ekmek fiyatına zam yapmadıklarını kaydeden fırıncı Lütfi Özdemir ise, “Vatandaşlar ucuz ekmek alabilmek için uzun süre kuyrukta bekliyor. İmkan olsa da bu insanları kuyrukta bekletmesek. Gücümüz yettiği sürece ekmeğe zam yapmayacağız. Ekmek alımında sayı sınırı yok, istedikleri kadar ekmek alabilirler" ifadelerini kullandı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA