Sahilde ilginç görüntüler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahilde ilginç görüntüler


 

Hüseyin Yıldız

 

Türkiye'nin turizm merkezlerinden Mersin'de 4 pelikan tatilcilere eşlik etti, ortaya renkli görüntüler ortaya çıktı.

Akdeniz'e 321 kilometrelik kıyısı bulunan bir birinden farklı sahil, koy ve tatil mekanları ile dikkat çeken Mersin'de zaman zaman renkli anlar yaşanıyor. Tatilcilerin gözde mekanları arasında yer alan noktalarda Erdemli ilçesine bağlı Kumkuyu olarak bilinen Zincirlikuyu mevkiine gelen tatilciler, her yıl olduğu gibi bu sene de pelikanların sürprizi ile karşılaştı. 4 pelikan önce denize girdi, tatilcilerin arasında gezinip sahile çıktı. Burada tatilcilerin arasında gezinmeye devam eden pelikanlara çocuklar kadar yetişkinler de ilgi gösterdi. Hayvanlardan bazen korkan bazen de seven çocukların o anları renkli görüntüler oluşturdu. Tatilciler karşılarında gördükleri pelikanların fotoğraflarını çekti.

 

“ŞİMDİ 4 TANE OLMUŞLAR ÇOK SEVİNDİK”

Yıllardır bölgeye tatile gelen Kerem Baydur ise, "Ben yıllardır buraya gelir kampımı kurarım. Burada da bize güzelce eşlik eden pelikanlar olur. Daha önce iki taneydi şimdi de 4 tane olmuşlar. Buna da çok sevindik, mutlu olduk. Onlarla birlikte yüzüyoruz. Daha önce çadırımıza kadar gelmişlerdi ellerimle de beslemiştim. Çocuklarım da mutlu olmuştu. Buraya geldiğimizde huzur buluyoruz" dedi.

Çocuklar, pelikanlarla birlikte tatil yapmanın güzel olduğu ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA