Yenişehir Belediyesiyle kırsal mahallelerin de yol sorununu çözüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir Belediyesiyle kırsal mahallelerin de yol sorununu çözüyor


 

Yenişehir Belediyesi kırsal mahallelerin yol sorunu çözerek, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak ilçenin kırsal mahalleleri Karahacılı, Emirler, Kocahamzalı ve İnsu’da yol yapım çalışması gerçekleştirdi.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi, güvenli ve konforlu yollar için hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde eş zamanlı olarak yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Karahacılı, Emirler, Kocahamzalı ve İnsu’da sıcak asfalt çalışması yürüten Yenişehir Belediyesi titizlikle sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi, bölgede yaşayan halkın ulaşım sorununu güvenli yollarla çözüyor. Kırsal mahallelerde yeni yollar da açan Yenişehir Belediyesi aynı zamanda alt yapısı tamamlanmamış muhtelif bahçe yollarına da kayrak malzemesi seriyor.

Yenişehir’in gün içerisinde on binlerce insanın geçiş noktası olduğuna dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemiz genelinde 117 bin 500 ton asfalt kullandık, 74 kilometre yeni yol açtık. 90 bin metrekarelik alanda sathi kaplama, 37 bin metrekare karo kaplama çalışması yürüttük.  175 bin metrekareye kilit parke döşeyerek, 80 bin metrekarelik alanda kaldırım tamiratı gerçekleştirdik.  Nerde ihtiyaç varsa Yenişehir Belediyesi olarak orada olduk. Ulaşım bizim için çok önemli. Yenişehir gün içerisinde on binlerce insanın geçiş yaptığı bir kent. Bunun farkındayız ve bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA