Tarsuslu Periler’den bir haftada iki yenilgi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler’den bir haftada iki yenilgi!


 

Bu sezon ilk kez Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan ve 13 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, son bir haftada iki hazırlık maçından mağlup ayrıldı!

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen sezon Kadın Basketbol Ligi’nde fırtına gibi eserek Süper Lig’e yükselen Mersin’in gururu İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

31 Temmuz’da parkeye inerek sezonu açan Tarsuslu Periler, 13 Eylül’de Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. 

 

BİR HAFTADA İKİNCİ MAĞLUBİYET

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde TKBL temsilcisi Zonguldak Spor Basket 67 ile karşılaşan Tarsus eki. Sahadan 58- 61 mağlup ayrıldı. Tarsus ekibinde, yabancı sporcuların uyum sürecini tamamlamaması nedeniyle oynanan karşılamada performans düşüklüğünün skora etki ettiği değerlendirilirken önceki gün Antalya Toroslar Basketbol ile oynanan hazırlık maçı da kötü bitti.

Temsilcimiz maça Reed, Kübra, Yağmur, Nogicevic, Cave ilk beşi ile karşılaşmaya başladı. İlk beş dakikaya 16- 8 Antalya Toroslar Basketbol önde girerken periyot sonunda ev sahibi takım bulduğu sayılarla ile periyodu 32 16 önde kapattı.

Temsilcimiz Tarsus ikici periyoda hızlı başladı ve 5 dakika sonunda savunma sertliğini artırdı. Bu sayede rakibine 5 sayı veren Tarsus, hücumda 16 sayı buldu. Karşılaşmada ilk yarıya Antalya Toroslar Basketbol 45 - 36 önde girerken, temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus üçüncü ve dördüncü periyot ortaya koyduğu basketbol ile hem hücumda hem defansta rakibine üstünlüğünü ortaya koydu. Ancak Tarsus’un çabası maçı kazanmasına yetmedi. Maç sonu skoru 78- 76 Antalya Toroslar Basketbol’un üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmada Reed 17, Kübra 16, Yağmur 16, Cave 15 sayı ile takımına katkı sağladı.

 

İLK RAKİP BEŞİKTAŞ

Bu sezon ilk kez Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan ve 13 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, son bir haftada iki hazırlık maçından mağlup ayrıldı!

Bu sezon maçlarını Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynayacak olan Tarsuslu Periler, şu ana kadar 4’ü yabancı 11 transfere imza attı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA