Silifke’de nefes kesen flyboard gösterisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de nefes kesen flyboard gösterisi


 

Haber Merkezi

 

Bu yıl 50. si kutlanan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde  yer alan ve göksu ırmağı üzerinde gerçekleştirilen flyboard gösterisi izleyenlerin büyük ilgisini çekti.

Hafta boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden festivalde göksu ırmağı üzerinde düzenlenen flyboard gösterilerini halkla birlikte izleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Festival etkinliklerimizi sadece konserler, halk oyunları guruplarının gösterileri, seyirlik oyunlar ve yarışmalarla sınırlı tutmadık. Bu yıl su sporlarına da ayrı bir önem verdik. Şehrimizin ortasından geçen göksu ırmağı üzerinde rafting ve flyboard gösterileri ile de festivalimize ayrı bir zenginlik katmak istedik. Bu gösterileri halkımızla buluştururken kuraklığa karşı suyun önemini anlatmak ve verimli su kullanımını sağlamak için Göksu Nehri'nde flyboard gösterisi düzenledik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA