Erdemli MHP Cevat Şahin’e emanet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli MHP Cevat Şahin’e emanet


 

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) devam eden kongre süreci kapsamında tek liste ile seçim yapan Erdemli İlçe Başkanlığına Cevat Şahin getirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Erdemli ilçe kongresi Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen kongrede Cevat Şahin başkan seçildi. Cevat Şahin'in başkanlığında oluşan MHP Erdemli İlçe yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Mehmet Günaydın Ali Kara, Yusuf Koca, Veli Aslan, Mehmet Oğuzhan Kale, Adnan Baktemur, Hasan Şahin, Hüseyin Göküş, Esat Çakar, Ali Gürsoy, Taner Korkmaz, Yunus Çelik, Yakup Serin, Musa Fazıl Coşar, Yakup Yılmaz, Fadime Şebnem Özçelik, Mustafa Engin Aslan ve Yunus Uygez.

 

“SİZLERİN BİR HİZMETKARIYIM”

Başkan Şahin seçimler sonrası yaptığı açıklamada ise “Bu kutlu yolda sizlerin bir hizmetkârı olmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu en başta belirtmek isterim. Öyle olduğuna inanıyorum ki siyasete giren bir insanın hikayesi ve hedefi olmalı. Benim hedefimi teşkilat belirler ve ben o hedef yolunda her yolu göze alırım.

Hikayem ise bundan tam 44 yıl önce abim Cevat Şahin'in herkesin bildiği ama ismini zikretmeye gerek duymadığım malum gruplarca şehit edilmesi ile başlamıştır. O gün yaradan mevlam bize bahsetmiştir ki bu hikaye hiç bitmeyecek.

 

ABİSİNİN ADIYLA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

İşte ben de bu gün tam 44 yıl önce başlayan ülkücü hikayenin bir neferi olarak aynı adla abim Cevat Şahin'in düşünce ve hedeflerini daha ileriye taşımak ve sizlere hizmet etmek adına karşınıza çıktım.

Bu salonu dolduran varlığınıza binlerce şükürler olsun, rabbim beni sizlersiz, yol arkadaşsız bırakmasın. Tüm bu duygularla bana bu kutlu görevi layık gören genel başkanımız bilge lider Dr. Devlet Bahçeli’ye, MHP Mersin İl Başkanımız sayın Serdar Soydan’a teşekkürlerimi arz ederim. Bununla birlikte kurultayımızı şereflendiren İl Başkanım sayın Serdar Soydan ve il yöneticilerimize, Erdemli Belediye Başkanım Mükerrem Tollu’ya dönem milletvekillerimize, adaylarımıza ve ilçe başkanlarımıza, bütün mahalle muhtarlarımıza, kadın kollarımıza, ilçe yönetim kurulu üyelerine, ilçe ve il delegelerime ayrıca Cumhur İttifakı ruhu ile kongremizi şereflendiren diğer parti yöneticilerine, biz Yörüklerin otağı olan Toroslar'ın heybeti büyüklüğünde teşekkürlerimi sunar, sağlıklı, huzurlu, mutluluk dolu günler dilerim” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA