İlkem Yapı Tarsus mağlup | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlkem Yapı Tarsus mağlup


 

Kadın Basketbol Ligi’nden bu sene Süper Lig’e yükselen İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, hazırlık maçında TKBL temsilcisi Zonguldak Spor Basket 67’ye, evinde oynadığı maçta 58/61 maçı kaybetti.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçen sezon Kadın Basketbol Ligi’nde fırtına gibi eserek Süper Lig’e yükselen Mersin’in gururu İlkem Yapı Tarsus Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Tam olarak kadroyu toplamasa da 31 Temmuz’da parkeye inerek sezonu açan Tarsuslu Periler, 13 Eylül’de Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesi hazırlık maçları oynamaya devam ediyor. 

Kadınlar Süper Lig temsilcimiz İlkem Yapı Tarsus, TKBL temsilcisi Zonguldak Spor Basket 67 ile Servet Tazegül Spor Salonunda karşılaştı. Karşılaşmada ilk yarı 28/32 Zonguldak’ın üstünlüğü ile sonuçlandı.

Yabancı oyuncuların takıma yeni katılması nedeniyle yabancılarından fazla katkı alamadığı maçta Tarsus, 58/61 kaybetti. Tarsus ekibinde, yabancı sporcuların uyum sürecini tamamlanmaması nedeniyle oynanan karşılamada performans düşüklüğünün skora etki ettiği değerlendirildi.

Bu sezon maçlarını Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynayacak olan Tarsuslu Periler, şu ana kadar 4’ü yabancı 10 transfere imza attı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA