Mersin’de polisi hırsızların peşini bırakmıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de polisi hırsızların peşini bırakmıyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin; Mezitli ilçesinde faaliyet gösteren bir müteahhitlik ofisine mutfak penceresinden girilerek 1 adet drone, 1 adet tripod, 4 adet bilgisayar ve 4 adet monitör olmak üzere toplam 600 bin TL değerinde elektronik eşyanın çalınması olayının aydınlatılması ve suçluların adalete teslimi için yaptığı titiz çalışmalar sonuç verdi.

 

HIRSIZLIK İÇİN ŞEHİR DIŞINDAN GELMİŞLER

Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerimiz hırsızlık olayının gerçekleştiği müteahhitlik ofisi ve kaçış istikametindeki güvenlik kamera kayıtlarını titizlikle inceleyerek tespit ettiği şüphelilerin çeşitli illerden hırsızlık maksadıyla gelen R.Ö., İ.Y. ve suça sürüklenen M.A. isimli şahısların olduğu belirlendi. Hırsızlığı gerçekleştirdikleri olay yerine gittikleri taksi şoförü M.A. ile anlaşarak çalınan malzemeleri taşıdıkları ve bir kısmının taksi durağının arkasında saklandığı tespit edildi.

 

KAÇMAK ÜZEREYKEN YAKALANDILAR

Kaçma hazırlığındaki şüpheli şahıslar kaldıkları otelden ayrıldıkları sırada Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş olup, şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Şüphelilerin çaldıkları elektronik eşyalar sattıkları şahıslardan temin edilerek müştekisine teslim edildi.

Mersin Emniyetinden yapılan açıklamada, “Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA