Mersin World Challenge Cup’a ev sahipliği yapıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin World Challenge Cup’a ev sahipliği yapıyor


 

Mersin’de, 6’ncı Artistik Cimnastik Cimnastik Dünya Kupası (World Challenge Cup) düzenlenirken, 25 ülkeden gelecek olan sporcular dereceye girmek için mücadele edecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bu yıl 6'ncı defa organize edilen Artistik Cimnastik Cimnastik Dünya Kupası, Türkiye Cimnastik Federasyonu ev sahipliğinde, 1-3 Eylül tarihleri arasında Mersin Cimnastik Salonu'nda gerçekleşecek. Aralarında; Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Fas, Hırvatistan, Finlandiya, İngiltere, Hong Kong, Macaristan, Hindistan, İran, İsveç, Ürdün, Kanada, Katar, Kazakistan, Litvanya, Letonya, Lüksemburg, Slovenya, Sırbistan, Tayvan, Özbekistan ve Yemen gibi 25 ülkeden 102 sporcu katılıyor.

Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımını,  erkeklerde Ferhat Arıcan, Ahmet Önder, Yunus Emre Gündoğdu, Mehmet Ayberk Koşak, Mert Efe Kılıçer, Kerem Şener, Sercan Demir, Hasan Bulut ve Hamza Şamil Yılmaz, kadınlarda ise Sevgi Seda Kayışoğlu, Ceren Biner, Bengisu Yıldız, Derin Tanrıyaşükür ve Atiye Berra Karademir temsil edecek.

YARIŞ ANTRENMANLARLA BAŞLADI

Mersin'in ev sahipliğinde yapılan 6. Artistik Cimnastik World Challenge Cup hazırlık antrenmanları ile başladı. Artistik Cimnastik Erkek ve Kadın Milli Takımları, Cup için Mersin'de antrenmanlara start vererek iddiasını ortaya koydu.

Özellikle Ferhat Arıcan, Ahmet Önder, Yunus Emre Gündoğdu, Mehmet Ayberk Koşak, Mert Efe Kılıçer, Sercan Demir, Kerem Şener, Hasan Bulut ve Hamza Şamil Yılmaz'dan oluşan Erkek Milli Takımımız ile Sevgi Seda Kayışoğlu, Ceren Biner, Bengisu Yıldız, Derin Tanrıyaşükür ve Atiye Berra Karademir'den oluşan Kadın Milli Takımın önemli dereceler elde etmesi bekleniyor.

 

Program

1 Eylül 2023 Cuma

15.00-19.30 Erkekler-Kadınlar Bireysel Alet Elemeleri

2 Eylül 2023 Cumartesi

15.00-19.30 Erkekler-Kadınlar Bireysel Alet Elemeleri

3 Eylül 2023 Pazar

14.00 Erkekler-Kadınlar Alet Finalleri

15.45 Ödül Töreni

17.00 Erkekler-Kadınlar Alet Finalleri

18.50 Ödül Töreni


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA