Başkan Yılmaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi


 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk ve dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan Malazgirt Zaferi’nin 952. yıl dönümü etkinliklerine katıldı. Ahlat’ta yerini alan Toroslar Belediyesinin otağ çadırı ise katılımcıların ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle Muş’un Malazgirt ilçesinde düzenlenen program, coşkuyla gerçekleşti.

Anadolu’un kapılarını Türklere açan zaferin yıl dönümünde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Yılmaz; “Türkmen Beyimiz, Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi ‘İrademiz Sultan Alparslan’ın iradesi, ilhamımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal davasıdır.’ Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ile Malazgirt Zaferimizin 952. yıl dönümünde bir araya gelmenin onurunu yaşadım” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN YILMAZ, GENÇLERLE SÖYLEŞİ YAPTI

Başkan Yılmaz, Mersin’den gelen gençleri ve hemşehrilerini de otağ çadırında ağırladı. Otağı ziyaret eden misafirlere Mersin’e özgü cezerye ikram edildi.

Toroslar İlçesinin tarihi ve kültürel değerlerinin yansıtıldığı ve fotoğraflarının bulunduğu belediye otağında, Başkan Yılmaz misafirleriyle yakından ilgilenerek sohbet etti.

Otağı ziyaret eden vatandaşlar, Ahlat’ta Malazgirt Zaferi Kutlamalarında Toroslar Belediyesi’ni görünce heyecanlandıklarını ve bunun gururunu yaşadıklarını belirterek, Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.

Otağ çadırının önünde gençlerle söyleşi yaparak onlardan çok çalışmalarını isteyen Başkan Yılmaz; “Gençlerimiz için önemli olan, yeni, faydalı ve güncel olan ne varsa onu yapmak için çalışıyoruz. Birbirimizi sevmenin, saymanın yolunu bulmak bizim görevimiz. Bizim hep birlikte yaşama irademiz var çok şükür. Bu etkinlik, bu açıdan çok önemli. Anadolu Coğrafyasında başka bir şey düşünmek mümkün değil. Güç, doğuya kayıyor. Bu gücün, lokomotifi de Türkiye olacaktır inşallah. Emin adımlarla ilerliyoruz. Bunu da siz gençlerimiz yapacaksınız” dedi.

“MALAZGİRT RUHU HER ZAMAN YOL GÖSTERİCİMİZ OLACAKTIR”

“1071 Malazgirt Zaferi, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, yeniden ayağa kalkışının sembolü olmuştur” diyen Başkan Yılmaz; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin teşrifleriyle Malazgirt Zaferimizin 952. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende zaferimizin gururunu, coşkusunu yaşadık. Zaferin yıl dönümünde otağımızla Ahlat’ta yerimizi aldık. Malazgirt ruhu, aziz milletimize daima ilham kaynağı ve yol göstericimiz olmuştur. Anadolu’yu ebediyen vatan kılan Sultan Alparslan ve şanlı ecdadımızı, Büyük Taarruz’un 101’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyorum. Kutlu fetih, şanlı zafer 1071 Malazgirt Zaferi kutlu olsun” diye konuştu.

Muş Hasköy’ü de ziyaret eden Başkan Yılmaz, burada MHP Muş İl Başkanı Osman Yüce, Hasköy İlçe Başkanı Gökhan Kürem,  28. Dönem Muş Milletvekili Adayı Levent Özmen ile Geçmiş Dönem Hasköy Belediye Başkanı Zihni Sayan ile bir araya geldi.

Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Külahlı ve Erhan Soylu’nun da katıldığı ziyarette Başkan Yılmaz, Hasköy’e özgü közde demlenmiş çaylarından içerek, gönüldaşlarıyla sohbet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA