Sorunlu başlıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sorunlu başlıyor!


 

TFF 2’inci lig beyaz grupta mücadele eden Mersin İdman Yurdu sezonun ilk karşılaşmasında Bursa’da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

ALİ ŞANLI

 

Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. perdeyi Bursa'da açıyor. TFF 2'inci lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırmızı Lacivertli ekibi zor bir sezon bekliyor. Yaklaşık 2 hafta önce başkan Metin Saltık'ın istifa etmesi ile belirsiz bir döneme giren Mersin ekibi genç oyuncu kadrosu ile Bursaspor maçına çıkmak zorunda kaldı. Başkan Metin Saltık'ın istifası ile sarsılan Mersin temsilcisi istediği transferleri yapamayınca ligin ilk maçına sorunlu çıkacak.

Kentten yeterince destek bulamadığı gerekçesi ile istifa eden Saltık'ın ardından takımda tüm transferler dondurulmuş, bazı oyuncular takımdan ayrılmıştı. Dar bir kadro ile ligin ilk maçına çıkacak olan Mersin İdman Yurdu Bursa'da Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Bursaspor - Mersin İdman Yurdu karşılaşması Pazar günü saat 17.00'da oynanacak

BURSA’DA STADYUM BELİRSİZLİĞİ YAŞANDI

Türkiye Futbol Federasyonu Bursaspor’la Yeni Mersin İdman Yurdu arasında 27 Ağustos’ta Timsah Park’ta oynanacak maçı zeminin yetersiz olması nedeniyle başka bir stada aldı. Bursaspor, TFF’ye maçı Karacabey ya da Minareli Çavuş’ta oynamak istediğini bildirdi. Karacabey Belediyespor Başkanı Ekrem Senal, “Bursaspor’a iki tesisimizi de seve seve veririz.” dedi. Bursaspor – MİY maçı Minareli Çavuş Tesislerinde oynanmasına karar verildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA