İyi ki varsın muhtarım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İyi ki varsın muhtarım!


 

Mersinde ilk defa bir mahalle muhtarı, mahallesinde ikamet eden kız çocuklarını basketbol ile buluşturdu.

Haber Merkezi

 

Mersin Hüseyin Okan Merzeci Mahallesi Muhtarı Aziz Filiz, bu yaz mahallesinde ikamet eden kız çocuklarını antrenör eşliğinde basketbol sporuyla buluşturdu. Muhtar Filiz kendi mahallesinde bulunan parka tek pota yaptırarak kız çocuklarının, gençlerin antrenör eşliğinde , basketbol oynamasına, spor yapmasına  ve sosyalleşmesine imkan sağlıyor. Bu uygulama ile mahalle halkının, çocukların ve gençlerin memnuniyetini alan Muhtar Aziz Filiz, Mersin'de hatta Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek basketbolu mahallesindeki çocuklarla buluşturdu. Yüz kişiye yakın 9 ile 18 yaş arasında kız çocuğu basketbol dersi alıyor.

Mersin Basketbol İl Temsilcisi Erdal Ceylan, Muhtar Filiz'in daveti üzerine kız sporcularını antrenman yaparken ziyaret etti. Ceylan, basketbol branşının gelişimine katkı sağlayan, kız çocuklarını basketbolla buluşturan bu projenin örnek alınmasını tavsiye ederek, Muhtar Filiz'e Mersin basketboluna kattığı değerden dolayı şükranlarını susarak teşekkür etti. Ceylan, sporcularla sohbet ederek çocukların yüzündeki memnuniyeti sahaya yansıttıkları enerjiyi görünce diğer mahalle muhtarlarının bu projeyi örnek almalarını isteyerek, basketbola ve çocuklara destek olmalarını istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA