Başkan Yılmaz, engelsiz bireylerle piknikte buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz, engelsiz bireylerle piknikte buluştu


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesinin Engelsiz Akademi Merkezi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyler ve aileleri, Güzelyayla Mahallesi’nde düzenlenen piknikte keyifli anlar yaşadı.

Piknik programında özel bireyleri, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da yalnız bırakmadı. Başkan Yılmaz, gençlerle yakından ilgilenerek, bu güzel anlara eşlik etti.

Pikniğe katılan özel bireyler de Başkan Yılmaz’a sevgi gösterilerinde bulunarak, dolu dolu bir gün geçirdi.

 

“BİZ 1 GÜN DEĞİL 365 GÜN HEP BİRLİKTEYİZ”

Sevgiyle, hoşgörüyle engelsiz bir Toroslar için çalıştıklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Özel gereksinimli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak, geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan gönüllerde engel olmasın” dedi.

Özel misafirlerine seslenerek; “Sizleri çok sağlıklı ve keyifli gördüm. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum” diyen Başkan Yılmaz; “Onların mutluluğu bizim huzurumuz. Engelsiz Akademi Merkezimizde eğitim gören özel bireylerimiz ve kıymetli aileleri ile birlikte Güzelyayla Mahallemizde piknik yaparak güzel havanın tadını çıkarmak istedik. Onlarla hem sohbet ettik hem de mutluluklarına ortak olduk. Çok özel bir gün geçirdik. Biz 1 gün değil 365 gün hep birlikteyiz” ifadelerini kullandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA