ÇBK şampiyonluk hesabı yapıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK şampiyonluk hesabı yapıyor


 

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sezon Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’nda şampiyonluk hedefliyor. Geçen yıl finalde yenilerek şampiyonlukları kaçıran Mersin ekibi, yeni sezon için kadrosunu güçlendirdi.

Haber Merkezi

 

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sezon mücadele edeceği Süper Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmanın hesaplarını yapıyor.Geçen yıl hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi finalinde rakibi Fenerbahçe Alagöz Holding'e yenilerek iki kulvarda şampiyonlukların "kıyısından dönen" Mersin ekibi, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kadrosundaki 8 oyuncuyla yollarını ayıran ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, oyuncu kurucu, şutör oyun kurucu, kısa ve uzun forvet ile pivot mevkilerine 4'ü yabancı 9 basketbolcu takviyesi yaptı.İspanyol başantrenör Roberto Iniguez yönetimindeki Mersin ekibinde hem transfer hem de sezon hazırlıkları sürüyor.ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, bu sezon mücadele edeceği 3 kulvarda da şampiyonluk kupasını müzesini götürmek istiyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA