Potada fikstür belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Potada fikstür belli oldu


 

Türkiye basketbol liglerinde mücadele eden temsilcilerimizin, 2023-2024 sezonu fikstür çekimi sonrası maç programı belli oldu.

BARIŞ ÇOBAN

 

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından ligler için yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda, TBF ve Kulüp temsilcilerinin katılımıyla yapılan fikstür çekiminde Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) ile İlkem Yapı Tarsus ve Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan ÇBK Gelişim takımlarının fikstür çekimi tamamlandı.

 

ÇBK’NIN İLK RAKİBİ KABUSU FENERBAHÇE

Mersin temsilcilerinin en üst ligdeki takımı olan Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK), zorlu bir fikstüre sahip olduğu görüldü.

İlk hafta evinde lig ve kupadaki zorlu rakibi Fenerbahçe Alagöz Holdingi ağırlayacak olan Turuncu Lacivertliler, lige galibiyet ile başlamak istiyor. Son iki sezondur Fenerbahçe ile başa baş bir yarış içinde olan ÇBK, bu sezon şeytanın bacağını kırarak, zorlu rakibine potayı dar etmenin hesabını yapıyor.

 

TARSUS İLK HAFTA BEŞİKTAŞ’A KONUK

Bu sezon ilk defa Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan İlkem Yapı Tarsus Spor Kulübü ise heyecanlı bir sezona hazırlanıyor. İlk hafta ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’a konuk olacak olan Sarı Lacivertliler, lige galibiyet ile başlayarak, gelecek için umutlanma peşinde.

 

MSK BU DEFA KÖR TALİHİNİ YENME PEŞİNDE

Alt liglerde ise Türkiye Basketbol Ligi’nde son iki sezondur üst lige çıkmanın kapısından dönen Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK, bu sezon kötü talihini yenmek için mücadele edecek.

 

ÇBK GELİŞİM ÖNEMLİ BİR SINAV VERECEK

Yine bu sezon ilk defa Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan bir diğer Mersin temsilcisi olan ÇBK Gelişim Takımı ise önemli bir sınav verecek. Federasyonun daveti ile bu lige yükselen ancak diğer takımların tepkisini çeken Gelişim’in performansı merakla bekleniyor.  

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA