Şeytan kızgın! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şeytan kızgın!


 

Kırımızı Şeytanlardan MİY Başkanı Metin Saltık’ a tepki: “Ligin başlamasına çok az bir süre kala Metin Saltık ve yönetimi ne yapmaya çalışmaktadır? Koca bir şehrin insanını her hafta çelişkili sözlerle oynatmaya çalışırken amaçları nedir? Bu yola girerken kimseden destek gelmeyeceğini bile bile, ‘biz bu yola baş koyduk’ naraları atan siz değil miydiniz? Şimdi neyin şikayetini yapıp ‘kimse destek vermiyor, kulübü satıyorum’ diyebiliyorsunuz?”

BARIŞ ÇOBAN

 

Yeni Mersin İdman Yurdu taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar, kulüpte yaşanan istifa krizine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Kırmızı Şeytanlar, “Şeytanlar Grubu olarak şimdiye kadar Metin Saltık'ın tüm kararlarının arkasında durduk, bağrımıza bastık. Yeri geldi şahsı için kavga ettik. Şampiyonluktan sonra oluşan belirsizlik, ardından gelen istifa haberleri sonrasında yine arkasında durduk ancak başkan çıkıp istifayı yalanladı ve bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki Metin Saltık, arkasında duran insanları da yalanlamıştır.

 

BAŞKAN SALTIK KENDİSİ İLE ÇELİŞİYOR

Defalarca bir şehri tehdit eder gibi ‘istifa edeceğim, kulübü satacağım’ ifadelerinde bulunmasına rağmen kulüp menfaatleri gereğince sustuk, şimdi ise tekrar ‘istifa ediyorum, kulübü satıyorum’ diyor...

Henüz geçen hafta bir televizyon programına çıkıp; ‘iddialı bir kadro kuracağız, gerektiği yerde parayı basıp kaliteli oyuncu alacağız’ diyen Saltık'ın, bugün kulüp başkanlığından istifa edip, ‘kulübü satıyorum’ demesi ve ‘takımı maça çıkarmayacağız’ açıklamaları kendisiyle çeliştiğinin açık ve net göstergesidir.

Öte yandan şampiyonluk kutlanmaması, koca çınarımızın 98. yıldönümü kutlaması yapılmaması gibi konulara hiç girmiyoruz bile!

 

‘METİN SALTIK VE YÖNETİMİ NE YAPMAYA ÇALIŞMAKTA?’

Ligin başlamasına çok az bir süre kala Metin Saltık ve yönetimi ne yapmaya çalışmaktadır? Koca bir şehrin insanını her hafta çelişkili sözlerle oynatmaya çalışırken amaçları nedir?

Bu yola girerken kimseden destek gelmeyeceğini bile bile, ‘biz bu yola baş koyduk’ naraları atan siz değil miydiniz? Şimdi neyin şikayetini yapıp ‘kimse destek vermiyor, kulübü satıyorum’ diyebiliyorsunuz?

Siz yıllarca amatör liglerde sürünürken bu taraftar aldı sizi buralara getirdi, bu taraftar sayesinde profesyonel liglerle tanıştınız. Şimdi yaptığınız, bu taraftarı kullanarak takım üzerinden kendinize rant sağlamak değil de nedir?

Kimse Mersin İdman Yurdu camiasını, Kırmızı Şeytanlar'ı kullanamaz! Herkes gider biz kalırız, biz kırmızı şeytanlarız!” ifadelerine yer verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA