Eğitim Sen Tarsus’ta Bülent Keser’e emanet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eğitim Sen Tarsus’ta Bülent Keser’e emanet


 

Eğitim-Sen Tarsus Şubesi’nin yıllardır başkanlığını yapan Yasemin Yücel’in tayininin Bolu’ya çıkması ile yerine Bülent Keser getirildi.

İBRAHİM YÜNCÜLER

 

Tarsus’ta 23 senedir öğretmenlik yapan ve 3 dönem Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Tarsus Şubesi başkanlığını yürüten ve ilçe kamuoyu tarafından emek demokrasi mücadelesinde tanınan ve sevilen Yasemin Yücel, tayininin memleketi Bolu’ya çıkmasından dolayı görevini bıraktı.

Sendika şube yürütme kurulu zorunlu görev değişikliğine giderek, 2023 yılı Kasım ayı içinde yapılacak 12. Olağan kongreye kadar şube başkanlığı görevine Bülent Keser’i seçti.

Sendikadan yapılan açıklamada, “Eğitim Sen olarak, Yasemin ve Şahin Yücel arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyoruz. Kendilerinin sendikamıza ve sendikal mücadeleye katkılarını unutmayacağız.

Geçmişten aldığımız mirasla Eğitim Sen bayrağını işyerlerinde alanlarda daha da yukarıya taşıyarak, eğitim ve bilim emekçilerinin haklarını her koşulda savunmaya; laik, bilimsel ve demokratik eğitim ilkelerinden taviz vermeden mücadelemizi ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA