Mersinli düşes anne olacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli düşes anne olacak


 

Dünya onu ’Türk Düşes’ olarak tanıdı: Mecklenburg Prensi ile evlenen Mersinli Macit, anne olacağını duyurdu.

Haber Merkezi

 

Mecklenburg Prensi Alexander'la tanışıp evlenmesiyle 'düşes' ilan edildi. Türk düşes Hande Macit, bebek beklediklerini sosyal medyadan ilan etti

Dünya basınında da 'Türk düşes' olarak bilinen Hande Macit, haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Doğumu Eylül ayı ortasında beklediklerini söyleyen Macit, sonrasında eşi ve bebeği ile birlikte Türkiye'yi ziyaret edeceklerini açıkladı.

Hande Macit kimdir?

Mersinli Hande Macit, aşk hikayesi ile sosyal medyada gündem olmadan önce, okumak için gittiği Hollanda'da 'hayatının prensiyle' tanıştı. Mersin'de yaşayan Macit, Tarsus Amerikan Koleji'ni tamamladı. 2018'de gittiği Hollanda'da ekonomi eğitimi aldı. Ardından ağabeyi Kerem Macit’le yoğurt şirketi açtı. Hollanda'nın en başarılı genç girişimcileri arasında yer aldı.

2019'da katıldığı bir davette Avrupa'nın en eski hanedanlarından Mecklenburg Dükalığı'nın Veliaht Prensi George Alexander Mecklenburg'la tanıştı. İlk görüşte aşık olduğunu söyleyen ikili hemen evlilik kararı almış, 17 Haziran'da kıyılan nikahla Macklenburg Düşes'i olan Hande 'İlk Türk Düşes' olarak tarih yazmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA