Bozyazı’da emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bozyazı’da emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi


 

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün (HEM) açtığı emlak danışmanlığı kursu büyük ilgi gördü. Tapu işleri, emlakçılık, hukuk, kadastro ve şehir planlaması ve halkla ilişkiler üzerinde verilen emlakçılık kursuna 43 kursiyer katılıyor.

Hafta içi 17.00 ile 22.00 saatleri arasında verilen kursta toplam 120 saat emlakçılık eğitimi verileceği bildirildi. HEM usta öğreticisi Pınar Altınöz tarafından verilen kursta tapu işleri, emlakçılık, hukuk, kadastro ve şehir planlaması ve halkla ilişkiler konuları işleniyor. İlçe halkının yoğun talebi doğrultusunda yıl içinde ikinci kez bu kursu açtıklarını belirten Bozyazı HEM Müdürü Kemal Boz, “Bozyazı’da ve ülkemizde inşaat sektörü hızla ilerliyor ve buna bağlı olarak da hızlı bir emlak alım satımı, yaşanıyor. Buna bağlı olarak emlak büroları açılıyor. Bu işin daha bilinçli yapılması için eğitimini almak şart. Kursumuzda emlak kiralama, emlak alım satımı, emlak belediye işleri, emlak noter işleri, emlak vergi dairesi işleri, halkla ilişkiler, iş organizasyonu, tapudaki işlemlere kadar her şey öğretiliyor. Açtığımız kursun sonunda kursu tamamlayan kursiyerler sınava alınacak. Başarılı olanlara belge vereceğiz. Belge alan kursiyerlerimiz büro açarak yönetmenliklere uygun bir şekilde mesleklerini yapabilecekler” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA