Kombine de fiyasko! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kombine de fiyasko!


 

Daha önce ki sezonlarda olduğu gibi bu sezon da kombine satmakta zorlanan Mersin İdman Yurdu sorumlu olarak taraftarı seçti.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu'nda kombine tepkisi. Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, katıldığı bir televizyon programında, ‘Hatayspor 10 bin kombine satarken biz sadece 30 adet satabildik’ diyerek kombine almayan taraftara sitem etti. Başkan Saltık’ın daha önce ki sezonlarda da kombine satmakta zorlanan Kırmızı Lacivertli ekipte sorunu taraftara bağlaması tepkilere neden oldu.

Şampiyonluk kutlaması yapmayan, sessizce istifa edip yine sessizce geri dönen, transfer yasağını gizleyen yönetim bu yaşananlar için sessiz kalıp kombine satılmayınca sessizliğini bozması taraftardan tepki geldi. Yeni transferlerin sıradan isimlerden olması, takımda ki belirsizlik üstüne ekonomik kriz olmamış gibi davranan yönetimin bu tavrı şaşkınlıkla izleniyor.

Neredeyse Hatayspor ile kendini bir tutan Saltık Hatayspor'un Süper Ligde olduğunu, Mersin'li spor severlerin Süper ligi özlediğini hatırlatan taraftar kombine almamızı istiyorsa şampiyonluğa oynayan bir ekip kurması yeterli olacağını altını çizdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA