Silifke’den Hacı Bektaş’a gittiler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’den Hacı Bektaş’a gittiler


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinliklerine katılmak üzere Nevşehir’e giden kafileyi uğurladı.

Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Silifke Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkımıza ve şehrimize hizmet ederken hiç bir ayrım yapmadık. İlçemize cami de yaptık, cemevi de. Bu kentte yaşayan her bir insanımız bizim baş tacımızdır. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan herkesi kucaklıyor, herkese eşit hizmet veriyoruz. Say mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlığımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda Hacı Bektaş Veli’yi anma etkinliklerine katılacak kafilenin ulaşım ve diğer alanlardaki ihtiyaçlarının karşılanmasına biz de belediye olarak destek verdik. 350’ye yakın vatandaşımızı Nevşehir’e karayolu ile ulaştırmaya devam ediyoruz. Toplumumuza kattığı değerler ve anlayışı ile asırlardır birlik, beraberlik ve barışın sembolü olan Hacı Bektaş Veli’yi saygıyla anıyorum.” dedi.

Say Mahalle Muhtarı Fikret Kocabaş’ta Nevşehir’e giden kafileye ulaşım imkanı ve diğer alanlarda destek veren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a teşekkür ettiğini açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA