Mersin’e özel forma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e özel forma


 

İç saha maçlarını Mersin’de oynayacak olan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TFF’de yapılan basın toplantısında Mersin halkına teşekkür etti. Demirel, yeni sezon için tasarlanan kırmızı formaların Mersin halkının kendilerine karşı sergiledikleri misafirliğe vurgu olarak giyileceğini söyledi.

ALİ ŞANLI

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük can kaybı yaşayan Hatay halkı ve takımı Mersin'i tercih etmişti. Hatay halkı Mersin'de normale dönmeye çalışırken futbol takımı ise Erdemli'de ki tesisler yapılana kadar TFF'nin Milli takım kampında sezona hazırlanıyor. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Puma Orta Doğu Genel Müdürü Taner Seyis katıldı.Hatay halkını yapacakları organizasyonla Mersin'de oynanacak maçlara götürmeyi planladıklarını kaydeden Aydın Toksöz, Mersin halkına da satılan kombinelerin sayısından dolayı teşekkürlerini iletti.

 

HATAY'DAN MERSİNE ARAÇ KALKACAK

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, herkesin şehirle ilgili desteğini ve yardımını beklediğini belirterek Hatay'ın herkesin ikinci takımı olduğunu ifade etti.Bu sezon ligde ellerinden geldiği kadar ayakta kalmaya çalışacaklarını kaydeden Volkan Demirel, "Hatay bundan sonra herkesin ikinci takımıdır. Hepinizin bir takımı var ama sloganda olduğu gibi Hatay herkesin şahsi meselesidir. Herkesin Hatay ile ilgili desteğini ve yardımını bekliyorum. Bu sezon hedefimiz başarı veya galip gelmek değil, Hataylılara umut olmak. Depremden sonra 400 bin Hataylı Mersin'e gitmiş. Şu anda da şehirde 200-250 bine yakın Hataylı yaşıyor. Arabayla yaklaşık 3 saatlik mesafe var. İnşallah Hatay'dan belediyeler aracılığıyla vatandaşlarımızı maçlara getireceğiz." yorumunu yaptı.

 

KIRMIZI FORMA MERSİN İÇİN

Siyah forma, 6 Şubat gecesi hatırlansın diye yapıldı. Hocalarımız, çalışanlarımız, oyuncularımız, birçok kaybımız oldu. Puma gelirini tüm depremzedeler için bağışlamıştır. Büyük bir destek. Bu desteği söylemeden geçmek olmazdı. Kırmızı formayı da Mersinliler için yapık. Onlar bizi misafirperverliğiyle kabul etti. Statlarını, şehirlerini kullanacağız. Hem Mersin'i temsil etmek hem de teşekkür amaçlı bir formadır." değerlendirmesinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA