Kamp verimli geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kamp verimli geçiyor


 

TFF 3’üncü ligde şampiyonluğa oynayacak olan Silifke Belediyespor’da hazırlık maçlarında sergilenen futbol teknik ekip ve yönetimi mutlu etti.

ALİ ŞANLI

 

Silifke Belediyespor 26 Ağustos'ta başlayacak lig öncesi çalışmalarının 2'inci etabını sürdürüyor. Ankara'nın Kızılcahamam İlçesinde kamp yapan Kırmızı Beyazlı ekip hazırlık maçlarına başladı. Günde çift idmanla kondisyon depolayan ekip ilk hazırlık maçında Arnavutköy Belediyespor'u 2-0'lık skorla geçmişti. Kampa ki ikinci hazırlık karşılaşmasında ise Kahraman FK ile oynadı.

Güzel ve tempolu geçen karşılaşmada 3 gol atıldı.  Lig havasında geçen karşılaşmayı 2-1 kazanan Silifke Belediyespor!'da goller Onur Emre Yıldız ve Ali Deniz Kurt'tan geldi. Hazırlık karşılaşmalarında alınan galibiyetlerin yanı sıra sergilenen futbolda teknik ekibi mutlu etti. Silifke temsilcisinin en az 2 hazırlık karşılaşması daha yapması planlanıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA