Ayar vermeden duramıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ayar vermeden duramıyor!


 

Partiyi dizayn etme girişimleri mahalle delege seçimlerinde ayyuka çıkan ve parti içi muhalefetten büyük tepki çeken Vahap Seçer, partililere sert üslupla yüklenmeye devam ediyor! Toroslar İlçe Kongresinde; “Kimse kimseye kendini yutturmasın, biz herkesi biliyoruz” diyen Seçer, “Hiç kimse ince hesapların peşine gitmesin” diyerek adeta ayar verdi!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, seçildiği 2019 yılı Mart ayından buyana il ve ilçe teşkilatlarını dizayn etme girişimlerine tepki çığ gibi büyüyor. Son olarak mahalle delege seçimlerinde ayyuka çıkan tehdit, mobbing, baskı ve işten atma tehditleri ve listelere yön verme girişimleri ile gündeme gelen Seçer ve ekibine karşı taban hareketi ise giderek güçleniyor.

 

“KİMSE KİMSEYE KENDİNİ YUTTURMASIN. BİZ HERKESİ TANIYORUZ”
Bu duruma her fırsatta azarlayan ve ayar veren üslubuyla tepki vermekten kendini alamayan Seçer, son olarak CHP Toroslar İlçe Kongresi’nde açtı ağzını yumdu gözünü.

Seçer, “Bir seçim sürecini hep beraber yaşadık, bizim için geçtiğimiz seçim dönemine ilişkin gerçekçi değerlendirmeler yapmak lazım. Birbirimizi karalamak değil. Bizler bu partide yeni değiliz. Hepimiz herkesi tanıyor. Amiyane tabirle; kimse kimseye kendini yutturmasın. Biz herkesi tanıyoruz. Bu parti içerisinde olup derdi partiye katkı olmayan her dönem iyi ya da kötü sonuçları beğenmeyen, hiçbir şeyi beğenmeyen aslında CHP’liliğinden de şikayet edebileceğimiz yada şüphe edeceğimiz bazı grupların dışarıdan tahrikleri ile ortaya attıkları iddialar var. Mersin’de CHP, 2018 seçimlerinde aldığı 304 bin oyu, 385 bine çıkarmıştır. 2018’de 3 milletvekili olan sayısını 5’e çıkarmıştır. Bunu görmek, lazım güneş balçıkla sıvanmaz.

 

“HİÇ KİMSE İNCE HESAPLARIN PEŞİNE GİTMESİN”

Bir grup; karalar bağlayarak, eskiyi yad ederek, eleştirerek, ah vah diyerek ilerleyemez. Biz 100 yıllık bir kurumuz bir kere kendimize gelelim. Ben biliyorum mahalle seçimlerinden buyana Mersin’de mutlaka her dönem olduğu gibi çekişmeler olacaktır. Karalamalar olacaktır. Ama hiç merak etmeyin biz büyük bir aileyiz.

Hiç kimse ince hesapların peşine gitmesin. Başta saray kaynaklı, kendini buğday ambarında gören aç tavukların ortaya koyduğu stratejilerle, oynanan oyunlarla kafanız karışmasın. Akıl var fikir var, Mersin’de bir önceki seçimde biz AK Parti’nin 4 puan gerisindeydik, şuanda CHP, AKP’nin 6 puan önünde. Hiç kimse 8 ay sonra yapılacak seçimde CHP’nin Mersin’de göstereceği başarının önüne set koyamayacak” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA