MSK iddialı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MSK iddialı!


 

Geçen sene hayallerini kıl payı kaçıran Mersin MSK, bu sezon iddialı. “Şampiyonluk hedefini kurduğumuz iddialı kadro ile başarmak istiyoruz” diyen Koç Soğuksu, kadrosuna ve taraftara güveniyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden ve geçen sezon play-off yarı finalinde elenerek Süper Lig’in kapısından dönen Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı (MSK) sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Başantrenör Semih Soğuksu liderliğinde Edip Buran Spor Salonu’nda devam eden süreci gazetemize değerlendiren Soğuksu, MSK taraftarına ve Mersin spor camiasına önemli mesajlar verdi.

 

“SÜPER LİGE MERSİN ADINI YAZDIRMAK İSTİYORUZ”

Oluşturulan kadro ve oyuncu yapısı ile iddialı olduklarını vurgulayan Semih Soğuksu, 2023/2024 sezonunu Sonunda Süper Ligi’ne Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK adını yazdırmak istediklerini dile getirdi.

Soğuksu, “2022-2023 sezonunda deprem nedeniyle verilen ara sonrası yaşadığımız gerek sakatlıklar, gerek formsuzluklar sonucu yakalayamadığımız şampiyonluk hedefini 2023-2024 de kurduğumuz iddialı kadro ile başarmak istiyoruz.

 

GENÇ YETENEKLER GELDİ

Takımda geçen sezon ki kadromuzdan sadece Alp Karahan kaldı, diğer bütün oyuncularımız değişti. Bu ligde defalarca takım çıkarma başarısı göstermiş Yiğitcan, Hazer, Akın gibi tecrübeli oyuncuların yanına bu ligde her zaman hedef takımlarda oynamış Ramazan, Gökhan, Deniz, Utku gibi hem yetenek hem kariyer olarak birçok önemli ismi ve de genç ama bu ligin üstünde potansiyeli olduğunu düşündüğümüz Bilgehan, Burak ve Berat Berkey’i kadromuza kattık. Yabancı oyuncu tercihlerimiz de daha önce ülkemizde Sigortam net kadrosunda bulunan, son sezon Fransa süper Ligi'nde oynayan Garrett Sim’i ekledik. Uzun yabancı oyuncumuz için çalışmalarımız son aşamada, o bölgeye de hem yetenekli hem de kariyerli bir ismi eklemek istiyoruz” dedi.

 

LİĞİN İLK MAÇI 15 EYLÜL’DE

Ligin bu sezon 18 takımlı oynanacağı için ilk resmi maçın 15 Eylül'de yapılacağını anımsatan Semih Soğuksu, “O yüzden çalışmalarımıza erken başladık ve sezonu 2 Ağustos Çarşamba günü yaptığımız antrenmanla açtık. 27 Ağustos’a kadar çalışmalarımızı Mersin’de gerçekleştireceğiz. Daha sonra Bursa ve İstanbul’da hazırlık turnuvası maçları oynayarak lige hazır hale gelmeyi planlıyoruz.

Bizimle beraber yatırım yapan 4,5 güçlü takım var, bu sezon hedefe ulaşmak zorlu ve yorucu bir yol fakat biz hem kurduğumuz kadroya hem de Mersin halkının desteğine güveniyoruz. Bu sezon taraftarlarımızın vereceği yine o müthiş desteğiyle özellikle Mersin de maç kaybetmeden devam etmek istiyoruz.

MERSİN’DE ÇOK MUTLUYUM”

Bu sezon Mersin’deki ikinci sezonum olacak. Mersin de çok mutluyum. Bu takımı ve şehri hak ettiği yerde görmek için hem yönetim hem de bizler gerçekten çok emek harcıyoruz.

Mersin MSK yönetimiyle, organizasyonuyla, staff ve takımıyla en çok da muhteşem taraftarıyla süper lig i hak eden bir kulüp inşallah sezon sonunda şampiyon olarak süper lig e çıkan taraf biz olacağız” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA