Silifke’den ilk maçta galibiyet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’den ilk maçta galibiyet


 

Kızılcahamam’da lige hazırlanan Silifke Belediyespor kampın ilk hazırlık maçında 2. Lig temsilcisi Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşırken mücadeleyi 1-0 kazandı.

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig temsilcisi Silifke Belediyespor, 2. Etap kampında Ankara Kızılcahamam da günde çift idman ve kuvvet çalışmaları yaparak lige hazırlanıyor.

Kızılcahamam kampında lige sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ve takımın performansından mutlu olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu “Kampımızın ilk 3 günü yoğun bir tempoda geçti. İklim şartları ve çalışma ortamımız gayet iyi. 3. günün sonunda ilk hazırlık maçımızı 2. lig takımı Arnavutköy Belediyespor takımı ile oynadık 1-0 kazandığımız bu maçta oyuncularımızın temposunu görmemiz ve istediklerimizi yapabiliyormuyuz anlamında olumlu geçti. İki takım halinde oynadık. Oyuncularımızın mücadele gücü, hırs ve istekli olmaları bizi mutlu etti. Eksiklerimizi görmemiz ve bu eksikleri kapatabilmemiz için bu maç iyi bir fırsat oldu. Daha yolun başındayız, aralarda hazırlık maçları oynayarak yüksek tempoda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

İLK MAÇTA GALİBİYET

Silifke Belediyespor kampın ilk hazırlık maçında 2. Lig temsilcisi Arnavutköy Belediyespor ile karşılaşırken mücadeleyi 1-0 Silifke Belediyespor kazandı. Silifke Belediyespor’un golünü 2. yarıda Bilal Soylu attı. Silifke Belediyespor karşılaşmaya Rasim, Suat, Dede, Cenk, Onur, Erhan, Aygün, Anıl, Ahmet, Ali, Halil onbiri ile çıkarken, ikinci yarıya Berke, Selahattin, Yasin, Batuhan, İbrahim, Orkun, Emincan, Yiğit, Umut, Süleyman, Bilal on biri ile çıktı.

SİLİFKE’DE FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

Öte yandan Silifke Belediyespor’ın 2023-2024 futbol sezonunda giyeceği formaları ve sponsorları da belli oldu.

1964 ruhuyla, gücünü tarihinden alan yeni formalarla başarılara imza atacaklarını belirten Silifke Belediyespor Basın Sözcüsü Halil Sarı “Kulübümüz ve Özaltın İnş. Tic. ve San. A.Ş arasında forma göğüs sponsorluğu anlaşması imzalandı. Sözleşme gereğince 2023-2024 futbol sezonunda formamızın göğüs bölümünde Glorıa Hotels & Resorts unvanı kullanılacak. Yine Kulübümüz ve Özel Toros Koleji Eğitim San. Ve Tic. A.Ş arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı. Sözleşme gereğince 2023-2024 futbol sezonunda formalarımızın sırt bölümünde Özel Toros Okulları unvanı kullanılacak olup forma sırt sponsorluğu anlaşması yapıldı. Forma göğüs sponsorluğu anlaşmasının kulübümüze ve Özaltın İnşaata ve sırt sponsorluğu anlaşmasının da kulübümüze ve Özel Toros Kolejine hayırlı olmasını temenni ediyor, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA