Başkan Yılmaz, saha incelemesi yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Yılmaz, saha incelemesi yaptı


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yaylalarda yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi, teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Özellikle yayla nüfusunun yoğun olduğu mahallelerde vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve daha nezih ortamlar sunmak amacıyla yapılan çalışmalar, büyük beğeni topluyor.

Yeniköy Mahallesi’nde asfalt serim, Bekiralanı, Soğucak ve Ayvagediği Mahalleleri’nde kilit parke yol çalışmalarını takip eden Başkan Yılmaz, Gözne Mahallesi’ndeki mevcut futbol sahasının yenilenmesi için de ekibine talimatlarda bulundu.

Başkan Yılmaz, mahalle sakinleriyle de görüş alışverişinde bulunarak, taleplerini dinledi. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği mahalle gezilerinde, özverili çalışmalarından dolayı ekibine teşekkür eden Başkan Yılmaz; “Yaylalarımızda asfaltlama ve ihtiyaca göre kilit parke yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

“AYVAGEDİĞİ MAHALLESİ’NDE SONDAJ KUYUSU AÇILDI”

“Yeşilin her tonuna sahip Toroslarımızı güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Yılmaz,  Ayvagediği Mahallesi’nde arazilerin ve bahçelerin sulanmasını kolaylaştırmak amacıyla hizmete açtıkları sondaj kuyusunun hayırlı olmasını diledi.

 

“YAYLA KÜLTÜRÜ, MERSİNİMİZDE ÖNEMLİ BİR DEĞERDİR”

Toroslar’ın her noktasına hizmeti ulaştırmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Yaylalarımız, hemşehrilerimizin kent yaşamından ayrılıp soluk aldığı ve stres attığı yerler. Dört mevsim yoğun ilgi gören yaylalarımızda nüfus, yazın daha da artıyor. Yayla sezonu boyunca vatandaşlarımızın rahat bir tatil geçirmeleri için çevre temizlik, bakım ve onarım çalışmalarımızın yanında yol açma, genişletme, asfalt serim ve kilit parke çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaylalarımızı gezerek planlamalar yapıyor ve ihtiyaçları tespit ediyoruz. Aynı zamanda bölge halkımızla da sohbet ederek taleplerini dinliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı eşsiz değerlerimizin keyfini yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA