Akdeniz’de yol çalışmaları hızlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de yol çalışmaları hızlandı


 

Akdeniz Belediyesi, ihtiyaç duyan her mahallede imarlı yol açma, tarım yollarına soğuk asfalt serimi ve yama, kilit taşı ve kaldırım çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıran ekipler, Akdenizli üreticilerin de özellikle ulaşımda yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen personel, araç-gereç ve ekipman desteği sayesinde, ilçe sınırlarında bulunan farklı mahallelerde iş makineleri yardımıyla imarlı yol açma, asfalt serimi ve yama, zarar gören kilit taşları, kaldırım ve bordürleri yenileme hizmetine aralıksız devam ediyor. Adanalıoğlu ile Karaduvar mahallelerinde yeni imar yolu açan ekipler, ayrıca Iğdır Mahallesi’nde de kilometrelerce uzunluktaki yolda sathı asfalt kaplama çalışması başlattı. İmar yolu açma hizmeti öncesi ekipler, yol istikamet belirleme ve ham toprağı alma işlemi yaptı, ardından dolgu ve sıkıştırma çalışmasına başladı.

 

“BAŞKANIMIZ BİZE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU”

Hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Iğdır Mahallesi Muhtarı Yunus Güneş; “Iğdır’da 8 kilometrelik yolumuz üzerinde soğuk asfalt ile kaplama yapılıyor. Böylece bağımız, bahçemiz toz ve topraktan kurtuluyor. Akdeniz Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak bize bir söz vermişti, sözünü de yerine getirdi. Yolumuzu açtığı ve güzelleştirdiği için Sayın Başkanıma ve ekiplerine, mahallem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

KİLİT TAŞI VE KALDIRIM YENİLEME HİZMETİ DE SÜRÜYOR

Diğer yandan Akdeniz Belediyesi fen işleri ekipleri; hazırladıkları plan ve program kapsamında Adanalıoğlu, Bahçe, Camili, Çilek, Mithat Paşa, Üç Ocak, Yeni Mahalle, Güneş, Esenli, Şevket Sümer, Gündoğdu ile İhsaniye mahallelerindeki onlarca sokakta kilit taşı yenileme ve kaldırım tamiratı gerçekleştirdi. Ekipler, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her mahallede imarlı yol açma, asfalt serimi ve yama, kilit taşı, kaldırım ve bordür yenileme çalışmasına devam edecek.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA