Tarsuslu Periler GS’yi ağırlayacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsuslu Periler GS’yi ağırlayacak


 

Geçtiğimiz günlerde parkeye inerek yeni sezon hazırlıklarına start veren Tarsus Kadın Basketbol Takımı, ilki 20 Ağustos’ta Galatasaray ile olmak üzere 3 hazırlık maçı oynayacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Bu yıl Kadın Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) mücadele edecek olan İlkem Yapı Tarsus Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

31 Temmuz’da parkeye inerek idmanlara başlayan Tarsuslu Periler, ilk etapta Türk oyuncularla çalışmalara start verdi. 10 yeni transfere imza atan Tarsus ekibi, yabancıların Ağustos ve Eylül aylarında takıma katılması ile tam kadro hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

 

MERSİN’E YERLEŞTİLER

Koç Mustafa Secerlioğlu, takımda morellerin yerinde olduğunu söyleyerek, “Parkeye indik, keyifler yerinde. 6 Türk oyuncumuz ile idmanlara başladık ama Ağustos ve Eylül’de katılacak yabancı oyuncular ile tam kadro olacağız. İlk hafta çalışmalarımıza hafif tempoda başladık. Önümüzdeki hafta tempoyu arttırarak çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

 

GALATASARAY TARSUS İÇİN GELİYOR

Mersin’de hazırlıklarını sürdüreceklerini, dışarıya gitmeyeceklerini de dile getiren Secerlioğlu, ayrıca hazırlık maçları için de program yaptıklarını belirtti.

Mersin’de 20 Ağustos’ta Galatasaray ile bir hazırlık maçı yapacaklarını aktaran Mustafa Secerlioğlu, sonrasında ise Kayseri ve Çukurova Basketbol ile de hazırlık maçları yapacaklarını vurguladı.

 

2 TAKIMIN OLMASI MERSİN’İ ÇEKİCİ YAPTI

Mersin’in 2 takımı olması nedeniyle Kadın Basketbol Süper Lig ekiplerinin kente ilgisinin yoğun olduğunu da dile getiren Secerlioğlu, bu nedenle hazırlık maçlarında dışardan takımların kente gelmeye daha çok ilgi gösterdiğini de dile getirdi.

Secerlioğlu, “Burada iki tane süper lig takımı olduğu için diğer takımlar buraya gelmeyi daha çok tercih ediyoruz” dedi.

 

TARSUS SEYİRCİSİNİ BEKLİYOR

Bu sezon maçlarını Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynayacaklarını da anımsatan Secerlioğlu, bu çerçevede teknik ekip ve oyuncuların Mersin’e yerleştiğini ve gerekli hazırlıkları tamamladıklarını aktardı. Seyircilerinin desteğinin beklediklerinin aktardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA