Şov bitti işte gerçekler! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şov bitti işte gerçekler!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin deprem sonrası Adıyaman’da inşa ettiği konteyner kentte yaşanan sıkıntılar had safhaya ulaştı!: Alt yapı yok! Konteynırlarda tv yok! Konteynırın bazıları 2 el! Gider su boruları dışarda! Elektrik tesisatı korkutucu!

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce bütçesinin çoğu alınan bağışlarla oluşturulan Adıyaman’daki konteyner kentte ki kötü işçilik, yetersiz yatarımı ve eksik bırakılan çalışmalar nedeniyle yaşanmaz hale geldi!

Adeta nereden tutsan elinde kalan bir yaşama mahkum edilmek istenen Adıyamanlı depremzedelere reva görülen kötü yaşam şartları, konteyner kent sakinlerin isyan ettirdi. Bölgede 14 gündür su olmaması nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan koyteyner kent sakinleri, yetersiz altyapı nedeniyle alamadıkları hizmetlerden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e ateş püskürdü.

Özellikle gider su borularının açıkta bulunması nedeniyle halk sağlığının büyük tehdide maruz kaldığı konteyner kentte, elektrik tesisatının da kötü işçilik nedeniyle korku ve endişeye neden olduğu ileri sürüldü.

Bazılarının ikinci yani kullanılmış konteynerlerin içerisinde gösterildiği tam donanımlı malzemeler olmadığını örnek olarak televizyon bulunmadığını da söyleyen depremzedeler, “Şov bitti ve işte gerçekler! 670 adet konteynerden oluşan Konteyner Kent’te, hayatımızı idame ettirebilmemiz için tüm yaşamsal alanların mevcut olduğunu savunanlar gelip burada 3 gün kalsınlar da halimizi görsünler” diyerek, Seçer ve ekibine tepki gösterdiler.
 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA