Yenişehir çalışanlarına 14 bin 400 TL banka promosyonu ödenecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehir çalışanlarına 14 bin 400 TL banka promosyonu ödenecek


 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, personellerin maaş ödemeleri için yapılan ihaleyi kazanan banka ile promosyon ihalesini imzaladı. Başkan Özyiğit, “3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” dedi.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediyesi bünyesinde memur, kadrolu, sözleşmeli ve Yenişehir Belediyesi Personel Limited Şirketindeki çalışanları kapsayan 3 yıllık banka promosyon ihalesi tamamlandı.  En yüksek teklifi veren banka ile yapılan anlaşma gereği belediye çalışanlarına tek seferde 14. 400 TL ödenmesi için imzalar atıldı. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Güzel bir Yenişehir için özveriyle emek veren memur, kadrolu, sözleşmeli ve personel limited şirketimizdeki çalışanlarımızı kapsayan 3 yıllık banka promosyonu için 14.400 TL ile en yüksek teklifi veren bankayla anlaşmamızı imzaladık. Tüm emekçilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA