‘Silifke’mizin ve halkımızın hizmetkarıyız’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Silifke’mizin ve halkımızın hizmetkarıyız’


 

Haber Merkezi

 

Belediye olarak Uzuncaburç, Taşucu, Yenibahçe ve Göksu mahallelerinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, muhtarlar ve vatandaşların memnuniyeti ile karşılaştı.

“Silifke’mizin ve Halkımızın Hizmetkarıyız” diyen Başkan Altunok, muhtarlar ve vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda çalışmalar planladıklarını ve bu yönde projeler ürettiklerini hatırlattı.

Uzuncaburç mahallesine giden Başkan Altunok, burada mahalle muhtarı Haluk Ünal ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayacak yol üzerinde devam eden asfaltlama çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını açıklayan Başkan Altunok, belediye hizmetlerinin sağlıklı ve düzenli bir şekilde vatandaşa ulaştırıldığını da hatırlattı. Uzuncaburç Mahalle Muhtarı Haluk Ünal ve vatandaşlar da yürütülen belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Altunok ve ekibine teşekkür ettiklerini bildirdiler.

Daha sonra Yenibahçe mahallesine geçen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, burada da yapımı devam eden spor sahası, çocuk parkı, yeni yolların açılması ve asfaltlama çalışmalarını inceledi. Mahalle Muhtarı İsmail Yazar’la da görüşen Başkan Altunok, çalışmaların bir an evvel tamamlanması için belediye birim amirlerine gerekli talimatlarda bulundu. Muhtar İsmail Yazar, “Yaz aylarında büyük bir nüfus artışı yaşadığımız mahallemizin istek ve taleplerini paylaştığım Belediye Başkanımız Sadık Altunok, ekipleri ile birlikte gelerek çalışmalarına başlamıştır. Bizim için büyük önem arz eden yollarımızın asfaltlanmasına çok sevindik. Gençlerimiz ve çocuklarımızı da unutmayarak spor sahaları ve parkların yapımına da ağırlık veren Belediye Başkanımız Sadık Altunok’un hizmetlerinden memnunuz. Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek çalışma alanlarını Başkan Altunok’la birlikte gezdi.

Kırsaldan merkeze herkese eşit hizmet ilkesiyle çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Belediye Başkanı Sadık Altunok, kent merkezinde en çok nüfusu sahip Göksu mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Serin’le de görüşen Başkan Altunok, “Göreve geldiğimiz günden bugüne sabahı güzel Silifke’mize ve halkımıza hizmet etmek için tüm mesai arkadaşlarımızla 7 gün 24 saat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Silifke’mize en güzel, en kaliteli, en sağlıklı ve en faydalı hizmeti sunmak için canı gönülden çalışmalar yürütüyoruz. Diğer mahallelerimiz kadar Göksu mahallemizde bizim için çok önemlidir. Muhtarımız Ahmet Serin’le yaptığımız istişareler sonunda ara sokaklarda asfaltlama, kaldırım düzenleme, yürüyüş yolları, ırmak kenarı projeleri,  modern aydınlatma çalışmaları ve çevre düzenlemeleri gibi halkımızın faydalanacağı hizmetler yürütüyoruz.  Biz, Silifke’mizin ve hemşehrilerimizin hizmetkarıyız. ‘Üreten belediye, üretken belediyecilik’ anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Silifke için yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Görev süremiz boyunca en iyi hizmetleri, en verimli şekilde hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Göksu Mahallesi Muhtarı Ahmet Serin’de mahallede devam eden çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye hizmetlerini mahalle halkımızla buluşturan çalışkan ve başarılı Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine bu güzel hizmetleri için teşekkür ediyorum. Mahalle halkım ve şahsım olarak sevinçliyim” diyerek Göksu mahallesinde devam eden asfaltlama çalışmasını Başkan Altunok’la birlikte inceledi.

Hızla büyüyen ve gelişen bir mahalle konumundaki Taşucu’nda devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Altunok burada da mahalle muhtarı Adnan Uysal’la buluştu. Yeni konutların yükseldiği Taşucu’nda devam eden asfaltlama, kaldırım düzenleme, deniz sahili ve meydan düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Altunok, Taşucu’nda asfaltsız yok bırakmayacaklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Adnan Uysal’da vatandaşların isteği doğrultusunda mahallesinde devam eden belediye hizmetlerinden memnun olduğunu bildirerek, vatandaşla belediye arasında hizmet köprüsü oluşturmaya devam edeceğini ifade etti.

Uzuncaburç, Taşucu, Yenibahçe ve Göksu mahallerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kıvanç Derya ve Belediye Garaj Amiri Eyüp Arslan’da eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA