Erdemli UTİYO’ye Doç. Dr. Buğra Sarı atandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli UTİYO’ye Doç. Dr. Buğra Sarı atandı


 

HÜSEYİN YILDIZ

 

Erdemli Spor Kulübü’nün efsane Başkanı Mehmet Morgül ve yönetimi Doç. Dr. Buğra Sarı’yı yalnız bırakmadı.

Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Müdürlüğü görevine başlayan Doç. Dr. Buğra Sarı’yı Morgül ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarete Erdemli Spor kulübü Başkanı Mehmet Morgül'ün yanı sıra başkan yardımcıları Av. Ahmet Arı Dölek, Av. Tefik Doğan Kökten, Müh. Hasan Özer, Fatih Yılmaz, Mehmet Yıldız, Hamza Ergin, Ali Suat Serin ve Salih Yılmaz katıldı.

Erdemli Spor Kulübü’nün efsane başkanı Mehmet Morgül; “Hoş geldiniz diyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyor her zaman yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Mersin Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Erol Yaşar'a da sizin şahsınızda teşekkür ediyoruz. Erdemlimize sizin gibi tecrübeli ve Erdemli'nin çocuğu olan birini görevlendirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Erdemlimizin yetiştirdiği değerli Eğitimcimiz Hocamız Buğra sarıyı bağrımıza basıyoruz gurur duyuyoruz. Her zaman yanında olacağız inşallah başarılı çalışmalara imza atacağına inancımız tamdır” dedi.

Mersin Üniversitesi Erdemli UTİYO Müdürü Doç. Dr. Buğra Sarı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu nazik ziyaretiniz bizleri mutlu etti teşekkür ediyorum” dedi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA