Silifke’de metruk binalar yıkılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke’de metruk binalar yıkılıyor


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaları belediye olarak yıktıklarını açıkladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kent merkezi ve kırsal mahallelerde bulunan metruk binaların yıkımını gerçekleştirdiklerini söyleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Kent merkezimiz ve diğer mahallelerimizde güvenlik ve sağlık açısından risk teşkil eden binaları yaptığımız tesbitler sonucu yıkıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz risk teşkil eden metruk binalar üzerinde yaptığı belirlemeler üzerine bu binaların yıkımını gerçekleştiriyor. Merkez ve civar mahallelerimizde terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi bulunan binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları muhtarlarımız veya vatandaşlarımız aracılığıyla tespit edip, ev sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra yıkıyoruz. Vatandaşlarımızdan ve mahalle muhtarlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA