Akademi Derneği YKS tercih sürecinde gençlerin yanında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akademi Derneği YKS tercih sürecinde gençlerin yanında


 

Türkiye’nin önde gelen bilim insanları, araştırmacıları, akademisyenleri ve sanatçılarını aynı çatı altında buluşturan Akademi Derneği, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) geride bırakan gençlerin üniversite tercih süreçlerinde ücretsiz ve profesyonel “YKS Tercih Danışmanlığı Hizmeti” vermeye başladı.

Haber Merkezi

 

Gençleri yalnız bırakmayıp her koşulda destekleyen Akademi Derneği, YKS sonrası da gençleri yalnız bırakmayarak onlara destek olmaya devam ediyor. Bu bağlamda, Akademi Derneği Üyesi, Bilim Uzmanı ve Eğitim Koçu Ayşegül Çiçekdağ, 27 Temmuz-08 Ağustos tarihleri aralığında gerçekleşecek olan YKS tercihleri için gençlerimize danışmanlık hizmetinde bulunuyor.

YKS tercih sürecinde aday öğrencilere tavsiyelerde bulunan Eğitim Koçu Ayşegül Çiçekdağ, “YKS’nin bir sıralama sınavı olması sebebiyle lisans veönlisans programlarının tercih edilmesinde öğrencilerimizin başarı sıralamasını göz önünde bulundurması önem arz ediyor. Tercih yapılırken öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini dikkate alarak bölümlerini seçmesi gerekiyor. Ek olarak, tercih edecekleri üniversitelerin mezun verme durumunu, akademik kadrosunu ve olanaklarını incelemeleri de bu süreçte öğrencilerimizin doğru tercih yapmasında kritik öneme sahip” şeklinde konuştu.

YKS tercih sürecinde gençlerimize her daim destek olacağını ifade eden Eğitim Koçu Ayşegül Çiçekdağ, “Gençlerimiz bu süreçte profesyonel destek almak için diledikleri zaman bizlere ulaşabilirler. Daha detaylı bilgi için Akademi Derneğimizin kurumsal internet sitesi olan www.akademi.org.tr’yi ziyaret edebilir; egitimkocuaysecan@gmail.com veya info@akademi.org.tre-posta adreslerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirler.” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA