Mersin’den KKTC’ye uzanan trajik olay! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’den KKTC’ye uzanan trajik olay!


 

Mersin’den tekneyle denize açılan iki arkadaş bir süre sonra akıntıya kapılarak kayboldu. 4. gün sonunda ise kayıp arkadaşlardan haber geldi.

Haber Merkezi

 

Finlandiya'ya çalışmak için gitmeye hazırlanan gemi teknisyeni 1 çocuk babası Şaban Ekici (42) ile Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışan arkadaşı Uğurcan Çelik (25), 23 Temmuz günü ATA 33 isimli 3,7 metrelik tekneyle Gülnar ilçesine bağlı Büyükeceli Mahallesi sahilinden balık tutmak için denize açıldı.

Bir süre sonra tekne, akıntıya kapıldı. Uzun süre akıntıyla mücadele eden iki arkadaş, tekne alabora olunca denize düştü. Tekneye tutunarak yaşam mücadelesi veren iki arkadaş yardım beklemeye başladı.

 

4. GÜN SONUNDA GİRNE AÇIKLARINDA BULUNDU

Ekici ve Çelik’ten haber alamayan aileleri, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İki arkadaşı bulmak için arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Fakat çalışmalardan sonuç çıkmadı.

4’üncü günün sonunda Ekici, Girne açıklarında sürüklenen tekneye tutunmuş ve baygın halde KKTC Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Ekici daha sonra Lefkoşa’daki Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yetkililer, Ekici’nin yanında arkadaşının da olduğunu söylemesi üzerine Çelik’i bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, aynı gün akşam saatlerinde Esentepe açıklarında Uğurcan Çelik’in cansız bedenine ulaştı. Çelik’in cenazesi hastane morguna kaldırıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA