Hoş geldin 3. lig | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hoş geldin 3. lig


 

Silifke Belediyespor 2023-2024 futbol sezonuna Ünal Ünüvar tesislerinde yaptığı ilk idmanla ‘merhaba’ dedi.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bu sezon 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da yeni yönetimin belli olması ve görev dağılımı yapması ile çalışmalar hızlanırken takımda sahaya indi.

Kırmızı Siyahlı ekip Silifke Belediyespor 2023-2024 futbol sezonuna Ünal Ünüvar tesislerinde yaptığı ilk idmanla ‘merhaba’ dedi.

TFF 3.ligde güçlü ve zorlu ekiplerle seyir zevki yüksek karşılaşmaların oynanması beklenirken, yaptığı önemli transferlerle bu sürece iyi hazırlana Silifke ekibi, şampiyonluk hedefliyor.

 

SİLİFKE, İLK MAÇ RİZE DEPLASMANINDA

Fikstür çekimi ile rakipleri belli olan Silifke Belediyespor, ligin ilk haftası Rize deplasmanında 10.09.2023 Pazar günü Pazarspor ile Pazar İlçe Stadında karşılaşacak.

 

SİLİFKE BELEDİYESPOR FİKSTÜR

Pazarspor (D), Turgutluspor, Batman Petrolspor AŞ.(D), Ergene Velimeşespor, BAY, Elazığspor(D), Karşıyaka, Anadolu Üniversitesispor(D), 1954 Kelkit Belediyespor, Efeler 09 Spor FK(D), Bulvarspor, Hacettepe 1945 Spor(D), Sapanca Gençlikspor, Eynesil Belediyespor(D), Amasyaspor.

 

MAÇLAR 9-10 EYLÜLDE BAŞLIYOR

TFF 3. Lig'de 2023-2024 sezonu, 9 ve 10 Eylül'de start alacak. Ligde ilk yarı ise 16-17 Aralık tarihlerinde oynanacak 15. hafta müsabakaları ile sona erecek. 3. Lig'de ikinci devre, 20-21 Ocak'ta yapılacak 16. hafta maçları ile başlayacak ve normal sezon 27 Nisan 2024'te tamamlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA